MENÜ

Tolgahan İmal'ın Bursa at yarış tahminleri

Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Tolgahan İmal'ın Bursa at yarış tahminleri

27 Aralık Çarşamba Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Yine ARPELLO diyorum…

1.AYAK: Paladayı ve Sungurberk gibi klas safkanların anneden kardeşi olan İsmigül’ün, az sayıda temsilcisiyle adını duyurmayı başaran Yiğit’ten verdiği tayı İSMİ YİĞİT, gün geçtikçe formunu biraz daha ileriye taşımakta. Son startında iç kulvarda yalnız kaldığı için dışarıda birbirlerini sürükleyen rakiplerine cevap veremeyerek tabelanın son basamağı ile yetinmek durumunda kaldı. Bu kez çok daha iyisini yaparak kazanabilir. Güçlü bir kan hattının mensubu olan TARANTULA, her ne kadar 75 gün sonra piste çıkıyor olsa da uzun işlerle yeterli şekilde hazırlandı. Ekürisiyle birlikte mücadelenin içinde olacaktır. Üç startında da göz dolduran AKÇAAĞA ise ihmale gelmez.

2.AYAK: Kısa mesafeli kum yarışlarında bilinen süratiyle sonuç alabilen ZİLLİ, hemcinsleri arasında bir adım öne çıkmakta. Yeniden form tutan ve son iki yarışını kazanmış kadar etkili koşan MURTECİZCAN, Malibu Girl gibi bir kısrağın soyundan gelen ELMASINKIZI, son yarışında beni hayal kırıklığına uğratsa da takibimden düşmeyen KOLAÇAN, üst üste kazanarak formunu kanıtlayan TİRAJE ve sıkletine rağmen YOLAŞAN ise mutlak suretle kuponlarda bulunması gereken rakipleridir.

3.AYAK: Takibimdeki atlardan BİNBİR, özellikle kum pistte ve bu gibi mesafelerde gösterişli performanslara imza atmakta. Son katıldığı açık koşuda tabela dışı kalsa da bu kez rakipleri çok daha uygun ve çok daha iyi bir yerde gelecektir. Bu yerin birincilik olma ihtimali de hayli yüksek. Yarış görerek açıklarını gideren RUS DAMAT, üst düze performanslar gösteren OLTACI, üstün bir anne kan hattının mensubu olan MÜCİZEKAYA, son yarışında ciddi bir çıkış yapan DOĞUŞAN, her an ters bir performansa imza atmasını beklediğim GONCANUR ve sonlardaki ataklarına güvenen ESERALP ise imkanlar oranında ilave edilmesi gereken diğer isimler.

4.AYAK: Kendisi, yavruları ve hatta yavrularının yavruları bile açık yarışlar kazanan süper kısrak Twist Of Faith’in bir görünüp bir kaybolan temsilcisi KUPALIM, önde kuracağı etkili temposuyla rakiplerini yanına yaklaştırmadan potoya ulaşabilir. İlk isim olarak kuponlardaki yerini almalıdır. Son startında nihayet güçlü pedigrisinin ve güzel eşkalinin hakkını vererek kazanan NEW TRANSATLANTIC ve son yarışlarının izlerini silebileceği grupta start alan BURGUNDY BLUE ise bir sonraki adımda değerlendirmeye alınmalıdır.

5.AYAK: Grubun deneyimli ve istikrarlı taylarından GÜMÜŞKUŞAK, özlediği birinciliğe bugün ulaşabilir. Zamanla daha iyi yerlere gelmesini beklediğim ONURKAAN OĞLU, son yarışına itibar etmediğim TEKMUTLU, son metrelerdeki ataklarıyla İLBÜKE, güçlü kan hattını hatırlaması durumunda KILIÇALP ve henüz gerçek gücünü yansıtamayan NEŞETİM ise sırasıyla rakip olarak gördüğüm taylardır.

6.AYAK: Start alan 11 temsilcisi de az veya çok ikramiye kazanan Simbatu, belki şampiyon bir tay vermedi ama hatırı sayılır bir başarıya da imza attı. Bu koşudaki temsilcisi ARPELLO, 1800 metre kumdaki son yarışında 1.56.83 ile kolay biçimde kazanmasını bildi. Devam eden üstün formuyla bir kez daha kazanacağı kanaatindeyim. Şansınız ve bahtınız açık olsun…

( 4.8.1 ) ( 2.4.5.1.6.3 ) ( 1.5.2.6.7.4.3 ) ( 2.3.1 ) ( 3.8.10.11.6.7 ) ( 5 )

Haberin Devamı
YORUM YAZ