MENÜ

Tolga acı haberi İstanbul'da aldı

Kulüpten özel izin alarak annesini Trabzon'da ziyaret edip daha sonra İstanbul'a dönen Tolga Zengin, acı haberi uçaktan indikten sonra öğrendi.

Tolga acı haberi İstanbul'da aldı

Trabzon'da tedavisi süren Melek Zengin, bugün saat 14.55'te hayata gözlerini yumdu. Tolga Zengin ise dün kulübünden izin alarak Trabzon'a geldi ve annesini ziyaret etti. Tolga'nın, annesi hayata gözlerini yummadan yarım saat önce İstanbul'a dönmek için uçağa bindi. Milli kaleci haberi havada öğrendi. İstanbul'a Sabiha Gökçen Havaalanı'na geldi. O'nu kulüpten karşılayanlar oldu. Yakın arkadaşları da alana gelerek Tolga'yı acılı gününde yalnız bırakmadı.

Tolga bir yandan uçak ayarlamaya çalışırken, bir yandan telefonuna gelen başsağlığı dileklerini dinledi. Ümraniye'ye geçerek tesislere gitti. Tekrar Trabzon'a dönmek için uçak araştırması yapılırken, Tolga tesislerde Teknik direktör Bilic ve Sportif direktör Önder Özen ile buluştu. Bu ikili acı yaşayan kalecilerinin üzüntüsünü azaltmaya çalıştılar.

Tüm takım özel uçakla Trabzon'a gidecek


Bu arada Tolga bugün ya Sabiha Gökçen'den ya da Atatürk Havaalanı'ndan tekrar Trabzon'a dönecek. Takım arkadaşları, teknik heyet , yöneticiler ve kulüp çalışanları ise yarın özel bir uçak ile Trabzon'a gitmeyi planlıyor. Tolga'nın annesi Melek Zengin'in cenaze töreni için tüm takım özel uçak bulunduğu takdirde, Trabzon'a gidip, akşam İstanbul'a dönecek.

İstanbul-DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ