MENÜ

TOFAŞ'ta ayrılık! Barış Ermiş veda etti

35 yaşındaki deneyimli oyun kurucu Barış Ermiş, Bursa ekibiyle beraber geçirdiği beş yılın ardından takımdan ayrıldığını açıkladı. Tecrübeli oyuncu vedasını sosyal medya hesabından açıkladı.

TOFAŞ'ta ayrılık! Barış Ermiş veda etti

35 yaşındaki deneyimli oyun kurucu Barış Ermiş, Bursa ekibiyle beraber geçirdiği beş yılın ardından takımdan ayrıldığını açıkladı. Dün Instagram hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Barış Ermiş, son beş sezondur formasını giydiği TOFAŞ’tan sözleşmesinin sona ermesinin ardından ayrıldığını duyurdu.

Haberin Devamı

2014/15 sezonunda Türk Telekom ile geçirdiği sezonun ardından TOFAŞ’ın yolunu tutan 35 yaşındaki oyun kurucu, Bursa ekibiyle son sezonunda çıktığı 36 maçta ortalama 19.4 dakika süre alırken 6.6 sayı, 2.2 ribaund ve 6.1 asist ortalamaları tutturmuştu.

Duygusal veda

Tecrübeli oyuncu vedasını sosyal medya hesabından açıkladı. Barış Ermiş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Değerli TOFAŞ ailesi,

2015 yılından bu yana formasını giydiğim TOFAŞ'tan ayrılma kararı aldığımı duyurmak istiyorum.

Türkiye Basketbol Ligi’nden, 7Days EuroCup çeyrek finaline uzanan bu 5 yıllık süreç sonunda kontratımın da sona ermesiyle aldığım bu kararı açıklarken, böyle bir camianın ve projenin içerisinde bulunmaktan her zaman onur ve gurur duyacağımı belirtmek isterim.

Haberin Devamı

Birlikte çalışmaktan çok büyük zevk duyduğum değerli antrenörüm Orhun Ene başta olmak üzere, 5 yıl boyunca tüm sevinçleri ve üzüntüleri birlikte paylaştığımız teknik ve idari ekibimize, yöneticilerimize, kulüp çalışanlarımıza; bizlere desteğini esirgemeyen Bursalı basketbolseverlere, TOFAŞ kurumuna ve Bursa’daki dostlarımıza teşekkürlerimi iletiyorum."

İşte o paylaşım:

TOFAŞta ayrılık Barış Ermiş veda etti

YORUM YAZ