MENÜ

Toby Alderweireld'den corona virüs hastalarına tablet

Tottenham'ın Belçikalı savunmacısı Toby Alderweireld, corona virüs nedeniyle ortaya çıkmaya başlayan iletişim ihtiyacını gidermek adına hastane ve bakım evlerine görüntülü sohbet imkanı için tablet bağışlayacağını açıkladı.

Toby Alderweireld'den corona virüs hastalarına tablet

Tottenham'ın Belçikalı savunmacısı Toby Alderweireld, corona virüs nedeniyle aileleriyle görüntülü konuşmaya ihtiyacı olan hastalara onlarca tablet alacağını açıkkladı.

Haberin Devamı

İngiltere'de hükümetin, virüsün yayılmasını önlemek adına evlerden çıkmama tavsiyesi sonucunda birçok insan sevdikleriyle de zaman geçiremez hale geldi. Bunun sonucunda Alderweireld, Twitter hesabından yayınladığı video ile insanların tavsiyelere uymasını ve mümkün olduğunca izole kalmalarını önerdi.

Belçikalı yıldız, "Umarım herkes, corona virüsün daha fazla yayılmasını durdurmak adına hükümetin önlemlerini uygular" dedi.

Virüsün yarattığı ihtiyaçlara dikkat çeken Alderwireld, "Virüs özellikle kişisel iletişim gibi birçok ihtiyaç yaratıyor. İnsanlar hastalandığında, arkadaşlarını ve ailelerini göremiyorlar. Bu yüzden planım hastane ve bakım evlerinde kullanılmak üzere düzinelerce tablet satın almak. Böylece insanlar, bu zor dönemden geçerken sevdikleriyle ve arkadaşlarıyla görüntülü sohbet edebilirler" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ