MENÜ

"TKİ Tavşanlı maçı dönüm noktası"

Bank Asya 1. Lig ekibi Samsunspor'un Kulüp Başkanı İsmail Erkurt Tutu, "Bizim için Tavşanlı Linyitspor takımını yenmek demek bu ligde bir adım değil de 5 adım öne geçmek demek" dedi.

"TKİ Tavşanlı maçı dönüm noktası"

Bank Asya 1. Lig’in iddialı takımlarından Samsunspor, yarın konuk edeceği TKİ Tavşanlı Linyitspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı.

Haberin Devamı

Nuri Asan Tesisleri’nde teknik direktör Hüseyin Kalpar gözetiminde yapılan çalışmaya tüm oyuncular katıldı.
Yaklaşık 1 saat süren antrenmanda oyuncular, kondisyon çalışması sonrasında dar alanda kısa pas çalışması yaptı. Yüksek tempoda gerçekleştirilen antrenmanla TKİ Tavşanlı Linyitspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Karadeniz ekibi, tesiste kampa girdi.

Takımın antrenmanını yönetim kurulu üyeleriyle birlikte izleyen kulüp başkanı İsmail Erkurt Tutu, antrenman sonrasında yaptığı değerlendirmede, takımın bu sene zor bir süreçten geçtiğini söyledi.

Ligdeki tüm takımlar için bu sürecin önemli olduğunu ifade eden Tutu, şunları kaydetti:
"Bu sene gerçekten çok zor bir süreçten geçiyoruz. Bütün takımlar için bu süreç çok önemli. En önemlisi de bu hafta. Rakipler birbirleriyle oynuyor. Bu hafta kazanılan 3 puan, belki de sadece kazanılan bir 3 puan değil 6 puan, 9 puana tekamül edecek sonuçlar doğurabilir. Bizim 4 haftalık süreçte 3 maçımızı sahamızda oynadığımızı 4’üncü maçımızın da Diyarbakır olduğunu göz önünde bulundurursak bu 4 haftalık süreç bizim için çok önemli. Tabi ki ligde öncelikle hep bu haftayı değerlendirmek lazım. Ama bu 4 hafta bizim geleceğimizle ilgili, bu sene alacağımız başarılarla ilgili önemli bir süreç yaşatacak."

Haberin Devamı

Takımın moralinin yerinde, performansının da üst seviyede olduğunu vurgulayan Tutu, "İnşallah oyuncularımız bugün gösterdikleri performansı yarın sahaya da yansıtabilirlerse kazanırız diye ümit ediyorum" dedi.

"TAVŞANLI LİNYİTSPOR MAÇINI DÖNÜM MAÇI OLARAK GÖRMEMEK LAZIM"
TKİ Tavşanlı Linyitspor maçının dönüm maçı olarak görülüp görülmediği sorusu üzerine Tutu, şöyle devam etti:
"Son 10 haftanın 6 haftası bizim için önemli. 6 maçı kazanmamız önemli. Tavşanlı Linyitspor maçını dönüm maçı olarak görmemek lazım. Daha 10 hafta gibi uzun bir süreç var. Rakiplerimize baktığımızda Çaykur Rizespor, bir maç dinlenecek 9 maçı kaldı. Bu 9 karşılaşmanın 6’sı deplasmanda, 3 tanesi iç sahada. Mersin İdmanyurdu takımına baktığımızda son hafta kendi sahasında Boluspor’la oynayacak, sonrasında dinlenecek. Ciddi rakiplerimiz arasındaki 2-3 takımın bizden daha avantajsız bir fikstürü var. En azından 6 maç dışarda 4 maç içeride oynayanlar var, 2 tanesi dinleniyor."

Haberin Devamı

"TKİ LİNYİTSPOR’UN MÜTHİŞ BİR PERFORMANSI VAR"
Yarın konuk edecekleri TKİ Linyitspor’un iyi bir form grafiğinin bulunduğunun altını çizen Samsunspor Kulübü Başkanı Erkurt Tutu, konuşmasını şöyle tamamladı:
"Tavşanlı’yla oynayacağımız maç tabi ki çok önemli. Tavşanlı’nın müthiş bir performansı var, adamları tebrik etmek lazım. Bizim için Tavşanlı Linyitspor takımını yenmek demek bu ligde bir adım değil de 5 adım öne geçmek demek. Onun için çok önemli bir maç. Taraftarımızın da desteğiyle hepimiz inanırsak bu işi başarırız diye düşünüyorum."

Bu arada, antrenman sonrasında eski kulüp yönetim kurulu üyelerinden Abdi Azgar tarafından getirilen tatlı, oyunculara ve teknik ekibe ikram edildi. Karadeniz ekibinin Nijeryalı futbolcusu Agbetu, tepsiden aldığı tatlıyı kulüp başkanı Tutu’ya kendi elleriyle yedirdi.

Haberin Devamı

AA

YORUM YAZ