MENÜ

Titanik'e sürpriz konuk

ECA'nın açtığı yarışmada 40 bin kişi arasında birinci olan fotoğraf sanatçısı Engin Güneysu, ağustos ayında 3 bin metre denizin dibindeki Titanik Batığı'na dalacak.

Titanik'e sürpriz konuk

Isıtma sektörünün Türkiye’deki öncü firmalarından E.C.A, kuruluşunun 60. Yılı etkinlikleri doğrultusunda bir talihliyi Titanik Batığı’na gönderecek. 100 yıl önce batan Titanik Batığı’na dalış hakkı kazanan şanslı Türk katılımcı Engin Güneysu, dün EMAS Genel Müdürü Cahit Köse’nin de katıldığı bir basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtıldı.

1981 Samsun doğumlu olan talihli Engin Güneysu aynı zamanda profesyonel olarak fotoğrafçılık yapıyor. Ağustos ayında yapılacak olan batıkta imkan bulursa fotoğraf da çekeceğini belirten Güneysu, “Kazandığımı duyunca çok şaşırdım. 40 bin kişinin katıldığı yarışmada birinci olmak beni çok sevindirdi. Titanik’in 100. Yılı nedeniyle bu olaya büyük ilgi duymuştum. Hatta bu hikayede geçen Türk ailesi ile ilgili de araştırma yapmıştım. Dalış izlenimlerimi www.enginguneysu.com ve enginguneysu.blogspot.com adresinden konu ile ilgili okuyucularla paylaşacağım” dedi.

Öte yandan 60. Yılını kutlayan Elginkan Holding’in Türkiye’deki genç nüfusu da hedefleyerek markanın gelecek vizyonu çerçevesinde gerçekleştirdiği iletişim çalışmaları ile fark yaratan E.C.A., “E.C.A. ile Keşfet” iletişim platformuna imza atarak önümüzdeki dönemde yeni kampanyalarla genç nüfusun odak noktası olmayı hedeflediği açıklandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ