MENÜ

Tiryaki golcü Konyaspor'a!

Atiker Konyaspor, son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Denis Alibec'i gözüne kestirdi. EURO 2016'nın açılış maçı olan Fransa-Romanya maçının devre arasında sigara içtiği için oyuna geç giren Romen futbolcu'nun yeni sezondaki adresi Süper Lig olabilir...

Tiryaki golcü Konyaspor'a!

Atiker Konyaspor’da transfer harekâtı son sürat devam ediyor. Direkt olarak Avrupa Ligi Grupları’na katılacak olan Yeşil-Beyazlılar, daha önce kaleci Abdülaziz Demircan, stopere Can Demir Aktav ve orta sahaya Deni Milosevic’i transfer etmişti.

Konyaspor’da şimdi ise sıra forvet transferinde. Aykut Kocaman’ın uzun süredir izlediği ve yönetime, ‘Alınsın’ dediği isme FANATİK ulaştı: Denis Alibec...

Romanya’nın Astra Giurgiu takımında forma giyen, geçen sezona attığı 20 golle damga vuran Alibec için Yeşil-Beyazlı yönetim düğmeye bastı. Oyuncunun menaceriyle yapılan görüşme olumlu sonuçlanırken 2018’e kadar sözleşmesi bulunan kulübüyle de temaslar kurulacak.

Fenerbahçe'den Jordan Lukaku bombası!

İnter’de hep kiralandı

İnter’in 2009’da kadrosuna kattığı ve geçen yıla kadar her sene kiraladığı Alibec, Rumen ekibine 200 bin Euro bonservisle transfer olmuştu. Konyaspor’un, Kocaman’ın çok istediği bu transferi 750 bin Euro’ya bitirmek istediği konuşuluyor.

Forvet arkası ve kanatlarda da oynayabilen Denis Alibec, Romanya’nın Euro 2016 kadrosunda da bulunurken, Fransa ile oynanan açılış maçının devre arasında sigara içtiği için 2. yarının başlamasından ancak 15 dakika sonra oyuna girebilmişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ