MENÜ

Timsah Mujangi!

Yeşil-Beyazlılar, FANATİK'in dün duyurduğu Bia Mujangi transferinde mutlu sona ulaştı. Standard Liege'in 25 yaşındaki sol kanat oyuncusu Bursa'ya geldi, anlaşma sağlandı. Niasse işi ise son anda çıkan pürüz nedeniyle yattı

Timsah Mujangi!

Ertuğrul Sağlam yönetiminde şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Bursaspor, transfer döneminin en hareketli takımlarından biri oldu. Şimdiye kadar kadrosunu tam 10 transferle güçlendiren Timsah’ta hareketli saatler devam ediyor.

Bia Mujangi transferi üzerine yoğunlaşan Yeşil-Beyazlılar, oyuncunun menacerini şehre getirmişti. Standard Liege’de forma giyen, her iki kanatta da oynayabilen Belçikalı yıldız da dün önce İstanbul’a geldi, oradan da Bursa’ya geçti. Yapılan görüşmeler neticesinde taraflar el sıkışırken geçen sezon 9 gol, 7 asistlik bir performans sergileyen futbolcunun kulübünden beklenen belgesinin gelmesinin ardından bugün resmi sözleşme imzalanacağı ifade edildi.

Kulübü bırakmadı

Bursaspor’un bir diğer bombası Niasse’de ise son anda pürüz çıktı. Süper Lig’de bir önceki sezon 15 gol atarak Lokomotiv Moskova’ya transfer olan futbolcunun kiralanması konusundaki çalışmalar, kulübünün izin vermemesi nedeniyle askıya alındı.

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ