MENÜ

THY'den bir sponsorluk daha!

Türk Hava Yolları (THY) Yunan Maroussi BC takımı ile ana sponsorluk anlaşması imzaladı.

THY'den bir sponsorluk daha!

THY Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Faruk Çizmecioğlu, anlaşmaya yönelik açıklamasında, "THY daima spora olan desteği ile Yunanistan’ın en başarılı basketbol kulüplerinden biri olan Marussi BC takımıyla yapılan sponsorluk anlaşmasından büyük memnuniyet duymaktadır. Bu sponsorluk anlaşması ile birlikte Marussi Basketbol takımına başarılar dilerken, öte yandan da bu anlaşmanın Türkiye ile Yunanistan arasındaki dostluğa da büyük bir katkı sağlayacağına inanıyoruz" ifadesine yer verdi.

Törenin ardından gerçekleşen imza töreninde sponsorluk anlaşmasına THY adına Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Faruk Çizmecioğlu ile birlikte Yunan basketbol takımının başkanı Aris Vovos imza attı.
Birbuçuk yılı kapsayan sponsorluk sözleşmesine göre, Marussi Basketbol Kulübü’nün giyeceği tüm forma ve eşofmanlarda, salon içindeki led panolarda, resmi basın açıklamalarında, internet sitesinde, röportaj panolarında ve takımın kendi sahasının zeminindeki her 2 serbest atış bölgesinde THY logosu yer alacak.
Yunan liginde 3. sırada yeralan Marussi, Avrupa liginde de Barcelona’nın ardından ikinci geliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ