MENÜ

THY videosunda Burak Yılmaz detayı! Milli Forma sürprizi

Türk Hava Yolları (THY), 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 102. yıl dönümüne özel anlamlı bir projeye imza attı. THY, A Milli Futbol Takımı’nı EURO 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası maçlarına taşıyacak uçağın üzerindeki formaya milyonlarca kişinin isminin yazılacağını hazırladığı özel bir videoyla duyurdu. Videoyu seslendiren isim ise A Milli Takım Kaptanı Burak Yılmaz oldu. İşte THY'nin paylaşımı...

Türk Hava Yolları'nın (THY) video paylaşımında Burak Yılmaz detayı... THY, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 102. yıl dönümüne özel anlamlı bir çalışmaya imza attı.

Haberin Devamı

Özel bir videoyla duyurulan bu çalışmada, A Milli Futbol Takımı’nı EURO 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası maçlarına taşıyacak uçağın üzerindeki formaya milyonlarca kişinin isminin yazılacağı duyuruldu.

THY, bu çalışmaya özel hazırladığı videoyu ''19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 102. yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz kahramanlarımızı saygıyla anıyor, onların izinde yepyeni bir yolculuğa çıkıyoruz. Siz de tarihiforma.com adresine gelin, A Milli Futbol Takımı’nın uçağına adınızı yazdırın. Milyonlar tek yürek #TarihiForma’yı göklere çıkaralım.'' notuyla paylaştı.

YORUM YAZ