MENÜ

THY EuroLeague askıya alındı, Gökhan German yorumladı!

Turkish Airlines EuroLeague yönetimi, Koronavirüs sebebiyle tüm maçları askıya aldı. Basketbol yazarımız Gökhan German, erteleme kararını Fanatik TV'de değerlendirdi.

Basketbol yazarımız Gökhan German, Turkish Airlines EuroLeague maçlarının ertelenmesi hakkında Fanatik TV'ye değerlendirmelerde bulundu. Gökhan German, 'Maçlar geçici olarak ertelendi. Bu akşamki Anadolu Efes - Valencia maçı dahil olmak üzere. Hatta Valencia, geri dönüş yolculuğunun hazırlığına başladı. Anadolu Efes kampını iptal etti. Beklenen oldu. Bundan sonrası hastalığın seyri ile alakalı. ' dedi.

Haberin Devamı

Ertelenme süresi hakkında konuşan Gökhan German, 'Bir gün bile aslında erteleme gibi durumları yok. Çünkü takvim müsait değil. Daha önümüzde yanılmıyorsam 7 hafta var. Final Four var Olimpiyat elemeleri var. Bence gidişatı Dünya Sağlık Örgütü'nün vereceği karar belirleyecek.' yorumunu yaptı.

Bu kararın takımlar ve oyuncular üzerinde nasıl bir etki yaratacağını değerlendiren Gökhan German, ''Mesela Anadolu Efes, bugün maça konsatre olmuştu, oyuncularında konsantrasyonu bozuldu. Çok iyi gidiyorlardı. Şampiyonluğa oynayan bir takımdı. Ama önce insan sağlığı.'' şeklinde konuştu.

YORUM YAZ