MENÜ

Thibaut Courtois'dan Galatasaray maçı öncesi flaş açıklama!

Real Madrid'in Belçikalı file bekçisi Thibaut Courtois, Şampiyonlar Ligi'nde salı gecesi temsilcimiz Galatasaray'la oynayacakları karşılaşmayla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Thibaut Courtois'dan Galatasaray maçı öncesi flaş açıklama!

La Liga'nın sekizinci haftasında dün deplasmanda Real Mallorca'ya mağlup olarak liderlik koltuğunu Barcelona'ya kaptıran Real Madrid'de gözler temsilcimiz Galatasaray'la karşılaşacakları Şampiyonlar Ligi maçına çevrildi. Türk Telekom Stadyumu'ndaki dev randevuyla ilgili İspanyol devinin file bekçisi Thibaut Courtois'dan flaş bir açıklama geldi.

Haberin Devamı

Mallorca'ya 1-0 kaybettikleri maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan 27 yaşındaki Belçikalı eldiven, "Takım olarak Galatasaray maçına hazırız. Salı günü de sonuna kadar savaşacağız. Toparlanmak ve İstanbul'daki karşılaşmaya odaklanmak için yeterince vaktimizin olduğunu düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Öte yandan takımın bir diğer yıldız ismi Marcelo da salı günkü kritik mücadeleyle ilgili olarak "Mallorca maçını unutmalı ve pozitif noktalara odaklanmalıyız. Galatasaray'a karşı iyi oynamak ve galibiyeti hedeflemek zorundayız." şeklinde konuştu.

Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler

YORUM YAZ