MENÜ

The end!

Play-Off'lara final oynama hedefi ile başlayan Hidayet'in takımı Orlando Magic, Atlanta Hawks'a 84-81 yenildi, 4-2 ile sezona erken veda etti.

The end!

NBA’de konferans yarı finalistleri bir bir belli olmaya başlıyor. Tüm Türkiye’nin dikkatle izlediği seride Orlando Magic, Atlanta Hawks’a elenmekten kurtulamadı. Atlanta’ya 3-2 geride giden serinin 6. maçında Magic, yine çok kötü bir dış şut yüzdesi ile oynayınca maçı 84-81 kaybetti, 4-2 ile Play-Off’tan elendi.

Reddick 3’lüğü kaçırınca...
Yine son topa kalan maçta Orlando Magic, bitime 9 saniye kala Reddick’le bomboş bir üçlük buldu, ama skorer forvet atışı kaçırınca Atlanta tur atlayan taraf oldu. Hawks’da en skorer oyuncu 23 sayı 10 ribauntla ‘double-double’ yapan Joe Johnson oldu. Atlanta ekibinde Jamal Crawford 19, Kirk Hinrich 11 sayı kaydetti. Al Horford 10 sayı, 12 ribauntla ‘double-double’ yaptı. Magic’de ise Hidayet Türkoğlu 15 sayı, 1 ribaunt, 1 asistle oynadı.

Lakers ve Dallas da turladı
Batı Konferansı’nda ise son şampiyon Los Angeles Lakers, New Orleans Hornets’ı deplasmanda 98-80 yenip 4-2 ile tur atlayan taraf oldu. Bir diğer eşleşmede Dallas Mavericks, Portland Trail Blazers’ı deplasmanda 103-96 yenip konferans yarı finalinde Lakers’ın rakibi oldu. Atlanta Hawks ise Chicago Bulls ile eşleşti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ