MENÜ

TFF'den son dakika finansal fair play açıklaması

Son dakika gelişmesi... Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) transfer yapamayacaklarını bildirdiğini ifade etmesinin ardından, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), finansal fair play uygulamaları ile ilgili federasyonun henüz herhangi bir açıklaması ve Kulüp Lisans Kurulunun herhangi bir kararının bulunmadığını açıkladı.

TFF'den son dakika finansal fair play açıklaması

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), finansal fair play uygulamaları ile ilgili federasyonun henüz herhangi bir açıklaması ve Kulüp Lisans Kurulunun herhangi bir kararının bulunmadığını açıkladı.

Haberin Devamı

TFF’den yapılan açıklamada, "Kulüp Lisans Kurulu ile bazı kulüplerimizin görüşmeleri devam etmekte olup, finansal fair play uygulamaları ile ilgili Türkiye Futbol Federasyonunun henüz herhangi bir açıklaması ve Kulüp Lisans Kurulunun herhangi bir kararı bulunmamaktadır. Söz konusu çalışmalar tamamlandığında, sonuçlar kamuoyu ile paylaşılacaktır. Saygıyla duyurulur." ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

Ahmet Nur Çebi ne demişti?

"Devre arası transfer yapamayacağız gibi duruyor ve sanırım UEFA’dan da men cezası gelecek" diyen Çebi, şunları söyledi;

"Yöneticilerimizle yeni bir finans formülü arıyoruz. Bu yoldan beraber çıkacağız. UEFA'ya gidemeyeceksek, gidemeyeceğiz. Acı ama gerçek. Ben popülist konuşmuyorum. Beşiktaş batmış durumda. Kulübün geliri yok. Giderler almış yürümüş. Taraftar hazırlıklı olsun UEFA’dan Avrupa’ya gitmemek için men kararı gelebilir. UEFA'ya gidemeyebiliriz. Herkes buna hazır olmalı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bize 'Transfer yapamazsınız' dedi. Abdullah Avcı’nın bazı istekleri var ama federasyon, mali şartlar gereği transfer yapmamıza engel olacaklarını söyledi. Devre arası transfer yapamayacağız gibi duruyor ve sanırım UEFA’dan da men cezası geliyor. Taraftar bunları bilsin."

YORUM YAZ