MENÜ

TFF'den Dünya Kupası yolcularına yemek

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Brezilya'da düzenlenecek 2014 FIFA Dünya Kupası'nda görev alacak Türk hakemler için yemek verdi.

TFF'den Dünya Kupası yolcularına yemek

TFF’nin resmi internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Cüneyt Çakır, Bahattin Duran ve Tarık Ongun için Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Zekeriya Alp’in organize ettiği yemeğe, hakemlerin yanı sıra TFF Onursal Başkanı, UEFA Birinci Başkanvekili ve FIFA İcra Kurulu üyesi Şenes Erzik, TFF Birinci Başkanvekili Servet Yardımcı ve TFF Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu katıldı.
MHK üyeleri, MHK Eğitim Direktörü Oğuz Sarvan, üst klasman gözlemcisi ve Cüneyt Çakır’ın babası Serdar Çakır, FIFA Dünya Kupası’nda görev alan eski hakemlerden Doğan Babacan, İstanbul İl Hakem Kurulu Başkanı Oğuz Uğurlu ve TFF Hakem İşleri Müdürü Burçin Keskin’in de yer aldığı yemekte katılımcılar, FIFA kokartlı hakemlere başarı dileklerini iletti.

Haberin Devamı

Yemekte Şenes Erzik, hakemlere Türkiye spor tarihine yapacakları katkı için teşekkür etti ve 2014 FIFA Dünya Kupası maskotu "Fuleco"yu hediye etti.

AA

YORUM YAZ