MENÜ

TFF'den Diyarbakır'a yardım

Türkiye Futbol Federasyonu, yaklaşık 24 aydır düzenli maaş alamadığı için zor durumda olan ve bu nedenle bir süre iş bırakan Diyarbakırspor Kulübü'nün 37 personeline para gönderdi.

TFF'den Diyarbakır'a yardım

Yeşil-kırmızılı kulübün müdürü Muhittin Ateş, yaptığı açıklamada, 2 yılı aşkın süredir maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle bir süre iş bırakan 37 çalışanın sıkıntılı günler geçirdiğini belirterek, büyük mağduriyet içerisinde olan bu çalışanlara Türkiye Futbol Federasyonu’nun destekte bulunduğunu söyledi.

Federasyonun, çalışanların acil sıkıntılarını gidermeleri amacıyla bugün hesaplarına bir miktar para yatırdığını ifade eden Ateş, şöyle konuştu:

"Kulüp çalışanları 17 gün sürdürdükleri eylem sürecinde maalesef destek görememişti. Ancak, kulübün sıkıntılı günlerinde bile yanında olmaya çalışan eski başkanlarımızdan Adnan Öktüren’in girişimleri sonucunda, federasyon toplam 75 bin lirayı çalışanlarımıza gönderdi. Bu bile personeli mutlu etmeye yetti. Federasyonun gönderdiği para bugün çalışanların hesabına yatırıldı. Bu para, takımın gelecek gelirlerine mahsuben gönderilen paradır. Bu zorlu günlerimizde federasyonun desteği bizi duygulandırdı. Bu nedenle TFF Başkanvekili Lutfi Arıboğan’a teşekkür ediyoruz. Bu paranın gelmesinde büyük girişimleri olan Adan Öktüren’i de unutmamalıyız. Her ikisine de kulüp ve çalışanlar adına teşekküre diyoruz."

Ateş, Diyarbakırspor’un cumartesi günü sahasında oynayacağı Orduspor maçının hazırlıklarını da teknik direktör Kemal Zeydan yönetiminde yaptığı çalışmayla sürdürdüğünü kaydetti.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ