MENÜ

TFF açıkladı yabancı sayısı 16'ya çıktı

Süper Lig kulüpleriyle yapılan toplantı sonrasında konuşan TFF Başkanı Nihat Özdemir, yeni yabancı kuralını açıkladı: “14 yabancı sayısını 16’ya çıkarma kararı aldık. Sıkışık takvimden dolayı bu kararı aldık. 35 kişilik listede bulunan 16 yabancının 14’ü maç kadrosunda yer alabilecek.”

TFF açıkladı yabancı sayısı 16'ya çıktı

Türkiye Futbol Federasyonu ile Kulüpler Birliği arasında yapılan değerlendirme toplantısı sonrası, Nihat Özdemir ve Mehmet Sepil açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

TFF Başkanı Nihat Özdemir, Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil’e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Mehmet Sepil, 28 Ocak’ta Kulüpler Birliği’nin yeni başkanını seçeceklerini açıkladı. Ardından ise TFF Başkanı Nihat Özdemir, Süper Lig’de sezonun ikinci yarısında yabancı sayısının 16’ya çıkarıldığını duyurdu.

16 Mayıs’a kadar geçerli!

Nihat Özdemir, “Yaptığımız görüşmeler neticesinde, 2. yarıda uygulanmak üzere, 14 yabancı sayısını 16’ya çıkarma kararı aldık. Bu ve benzerleri kararlar bir defaya mahsus alınmış kararlardır. Sıkışık takvimden dolayı bu kararı aldık. TFF, tüm ligleri oynatarak sonlandırmak için kulüplere her türlü desteği vermeye hazırdır. 35 kişilik listede bulunan 16 yabancının 14’ü maç kadrosunda yer alabilecek. Bu kararların hepsi 16 Mayıs 2021’e kadar geçerlidir” dedi.

Haberin Devamı

Yayıncı kuruluş açıklaması!

Nihat Özdemir, yayıncı kuruluşla ilgili de, “Bugün itibarıyla beIN SPORTS’la hiçbir sorunumuz yok. Sözleşmemize göre yapılacak olan tüm ödemeleri de yapmışlardır” dedi.

YORUM YAZ