MENÜ

"Terim'i Norveç'te herkes tanır"

Göztepe maçı sonrası konuşan Martin Linnes, yeni hocası Fatih Terim'in Norveç'te de tanınan biri olduğunu söyledi.

"Terim'i Norveç'te herkes tanır"

Galatasaray, Süper Lig'in 17. haftasında Göztepe'yi 3-1'lik skorla mağlup ederken, Martin Linnes de esas bölgesi olan sağ beke dönüş yaptı. Norveçli futbolcu, karşılaşma sonrasında takımdaki atmosferi yorumladı. İşte Linnes'in açıklamalarından satır başları:

Sağ bek olarak transfer edildin ama genelde sol bek oynadın. Göztepe maçında yine sağ bekteydin. Yorumun nedir?

"Bana hocam ne görev verirse, onu yaparım. Bu takımın bir parçası olmaktan mutluyum. Farklı pozisyonlarda elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Tekrar sağda oynamak iyiydi. Bence iyi bir iş çıkardım, performansımdan memnunum."

Tudor ve Fatih Terim arasında fark nedir?

"Bir şey söylemek henüz zor çünkü iki idman yaptık. Ama Fatih Terim futbolu iyi bilen, harika bir hoca. İnsanlara nasıl davranacağını nasıl konuşacağını iyi biliyor. Bu yüzden onunla çalışmaya devam etmek, neler yapacağımızı görmek için çok heyecanlıyım."

Gelmeden Fatih Terim'i tanıyor muydun?

"Tabii ki biliyordum, burada çok büyük işler yapmış büyük kupalar kazanmış biri. Aynı zamanda Norveç'te de bilinen bir isim. Herkes tanır zaten onu."

Gelecek hakkında ne düşünüyorsun Fatih Terim'le?

"Galatasaray için gelecek iyi görünüyor. Göztepe maçında bunu biraz gösterdik. İyi efor gösterdik, çok koştuk, çok pozisyona girdik, gelecekten ümitliyim."

(Sabah)

Haberin Devamı
YORUM YAZ