MENÜ

Teniste milli heyecan Antalya'da yaşanacak

TÜRKİYE Erkek Tenis A Milli Takımı'nın Davis Cup Avrupa Afrika Bölgesi 1'inci Grup play-off müsabakalarında İsrail ile karşılaşacağı mücadeleler öncesi iki takımın oyuncularının da katıldığı basın toplantısı düzenlendi.

Türkiye Erkek Tenis A Milli Takımı'nın Davis Cup AvrupaAfrika Bölgesi 1'inci Grup play-off müsabakalarında İsrail milli takımıyla oynayacağı maçlar, 6-7 Mart tarihlerinde Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Merkezi'ndeki bir otelde gerçekleştirilecek. Turnuva öncesi düzenlenen basın toplantısına İsrail takım kaptanı Jonathan Erlich ile Türkiye Milli Takımı Kaptanı Haluk Akkoyun, milli tenisçiler Mehmet Cem İlkel, Altuğ Çelikbilek, İlhan Sarp Ağabigün ve Yankı Erel katıldı.

Haberin Devamı

JONATHAN ERLICH BENİM İÇİN SON DERECE MUTLULUK VERİCİ

İsrail takım kaptanı Jonathan Erlich, Gerçekten hava çok güzel, muhteşem pratikler yaptık, çok iyi karşılandık. Antalya'ya birçok kez geldim ve her seferinde güzel deneyimler yaşadım. Burada genç oyuncular görüyorum ve bu beni çok mutlu ediyor. Çok yetenekli Türk sporcular görüyorum. Genç olanlar son derece yetenekli. Çok fazla arkadaşım da oldu burada. Buraya tekrar gelmek benim için son derece mutluluk verici. Umarım benim için güzel geçer. İsrail takımına kaptanlık etmekten son derece mutluluk duyuyorum. Benim için aşırı onur verici. Kendimi iyi hissediyorum umarım takımıma katkı sağlayacağım dedi.

YORUM YAZ