MENÜ

Tiger Woods'un ilk kazası bu değil

Trafik kazası geçiren ve ölümden dönen ünlü golfçü Tiger Woods'un sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. ABD'li sporcunun sağ ayak ve bileğinden ameliyat edildiği belirtildi. 45 yaşındaki sporcu, golfteki başarılı kariyerine paralel özel hayatında ise sürekli sansasyonel olaylarla anıldı. Woods daha önce de 2 kez aracıyla kaza yaptığı için gündem olmuştu

Tiger Woods'un ilk kazası bu değil

Golf kariyerinde tüm zamanların en iyilerinden biri olan ve uzun süre dünyanın zirvesinde yer alan 45 yaşındaki ABD'li sporcu Tiger Woods, salı günü ölümden döndüğü bir trafik kazası geçirdi. Sağlık ekipleri tarafından Genesis GV80 aracından çıkarılan Woods'un dün yapılan kontrollerin ardından sağlık durumun iyi olduğu ve hastane odasında iyileşme sürecinin başladığı ifade edildi.

Haberin Devamı

Kazaya başka araç karışmamış

İki bacağından yaralanan ABD'li ünlü golfçünün kaza sonrasında sağ ayak ve bileğinden ameliyat yapıldığı ve başarılı geçtiği açıklandı. Woods’un tedavisi bir süre hastanede devam edecek. Golf kariyeriyle tarihe geçen Woods buna karşılık özel hayatında ise sürekli olumsuz haberlerle gündeme gelmişti. Başka aracın karışmadığı son kazasıyla ilgili incelemeler devam ederken ABD'li sporcu daha önce 2 defa aracıyla kaza yapmıştı.

Çorap ve ayakkabıları yoktu

Woods 2009 yılında, Cadillac Escalade lüks aracıyla, evinin dışındaki bir yangın musluğu ve ağaca çarpmış ve kazada baygınlık geçirmişti. O sırada eşi, arabanın camlarını golf sopasıyla kırarak Woods'u dışarı çıkarmıştı. Birkaç sıyrıkla kurtulan Woods'a müdahale eden sağlık görevlileri yıldız ismi çorabı ve ayakkabısı olmadan horlarken buldu.

Haberin Devamı

Direksiyon başında uyumuştu

Polisler onu, Mercedes-Benz aracının direksiyonunda baygın halde buldu. 2017 yılında Polis tarafından tutuklanan Woods'un kanında birçok ilaç ve bir dizi yabancı maddeye rastlandı. Ayrıca, polis onu bulmadan önce Woods'un küçük bir kaza geçirmiş olduğu da vurgulandı. ABD'li golfçü bu nedenle 1 yıl gözetim ve para cezası almıştı. Woods daha sonra uyku bozukluğu ve sırt ağrıları için profesyonel yardım dahilinde ilaç aldığını söylemişti.

YORUM YAZ