MENÜ

Teniste Milliler fire vermedi

A Milli Erkek Tenis Takımı, Slovenya ile oynadığı iki maçı da kazanarak Davis Cup Dünya 1. Grubu Play-Off'a iyi bir giriş yaptı.

Teniste Milliler fire vermedi

A Milli Erkek Tenis Takımı, Slovenya ile oynadığı Davis Cup Dünya 1. Grubu Play-Off'a iyi bir giriş yaptı. İstanbul Enka Spor Kulübü'nün ev sahipliği yaptığı organizasyonda Ay-Yıldızlı ekipten Altuğ Çelikbilek ile Cem İlkel dün korta çıktı. Açılış maçında Altuğ Çelikbilek, 1 saat 9 dakika süren mücadele de Slovenya takımından Sebastian Dominko'yu 6-2 ve 6-3'lük setlerle 2- 0 yendi ve Türkiye'yi 1-0 öne geçirdi. İkinci karşılaşmada ise Cem İlkel ile Bor Artnak mücadele etti.

Haberin Devamı

Milli tenisçi, 1 saat 53 dakika süren ve son bölümü büyük bir heyecana sahne olan maçta rakibine 6-2 ve 7- 6'lık setlerle 2-0 yendi. Bu sonuçla Türkiye, Davis Cup Dünya 1. Grubu Play-Off'un 1. gününü 2-0 gibi büyük bir avantajla kapattı. Ücretsiz olarak takip edilen organizasyonda bugün yine saat 11.00'de başlayacak ve 3 maç yapılacak. Ayyıldızlılar bu 3 maçtan 1'ini kazanması halinde, Davis Cup'ta Dünya 1. Grubu'na yükselecek.

YORUM YAZ