MENÜ

Novak Djokovic: Burada yaşananları unutmak kolay değil

Novak Djokovic, aşı olmadığı için bu yılın başında Avustralya'dan sınır dışı edilmesi ve Avustralya Açık'ta mücadele edememesiyle ilgili, "Burada yaşananları unutmak kolay değil. Artık benimle kalacak ama tekrar Avustralya'ya dönmek güzel bir duygu." dedi.

Novak Djokovic: Burada yaşananları unutmak kolay değil

Teniste sezonun ilk grand slam turnuvası Avustralya Açık öncesinde Novak Djokovic, bu yılın başında yaşanan olaylara ve yeni yıldaki turnuvayla ilgili açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Sırp tenisçi, tekrar Avustralya'da olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtirken, "Buradaki olayları unutmak kolay değil. Artık benimle kalacak. Daha önce hayatımda yaşamadığım şeyler bunlar ve umarım bir daha yaşamak zorunda kalmam. Yine de her şeye rağmen devam etmem gerekiyor. Avustralya'ya geri dönmek, burada oynamak güzel bir duygu. Burası çok güzel bir yer ve umarım turnuvaya ilgi çok fazla olur." dedi.

Ne olmuştu?

Novak Djokovic, Covid-19 aşısı olmadığı için bu yılki turnuva öncesinde Avustralya'ya alınmamıştı. Djokovic, karara itiraz etse de başvurusu reddedilmiş ve tecrübeli tenisçi sınır dışı edilmişti.

Öte yandan Novak Djokovic, sezonun ilk grand slam turnuvası 2023 Avustralya Açık'a katılmak için geçtiğimiz gün ülkeye giriş yaptı. Djokovic'in ülkeye giriş yasağı kasım ayında kaldırılmıştı.

Haberin Devamı

Avustralya Açık ne zaman başlıyor?

Teniste sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık, 16-29 Ocak tarihleri arasında Melbourne'de düzenlenecek. 2022'deki turnuvada tek kadınlarda Ash Barty, tek erkeklerde ise Rafael Nadal şampiyonluğa ulaşmıştı.

(NTV Spor)

YORUM YAZ