MENÜ

Telekonferanslı Anteman!

Süper Lig'in formda ekiplerinden Fraport Tav Antalyaspor, corona virüs nedeniyle lige verilen araya idmanları aksatmayarak devam ediyor. Telekonferans yöntemiyle oyuncularla online antremanlar gerçekleştiren ekip, o anları sosyal medya hesaplarından paylaştı. Futbolcular evlerinden aynı anda sisteme bağlanarak kulüp tarafından kendilerine ulaştırılan kondisyon aletleri ve ekipmanlarla birlikte çalışmaya katıldı. Antalya’da bulunan oyuncular evlerinden, Brezilya’da Rio'da bulunan Charles, Sakarya'dan Hakan Özmert, Bursa'dan Eren Albayrak, Çanakkale'den Ferhat Kaplan, İzmir'den Yekta Kurtuluş ve İstanbuldan da Veysel Sarı idmana katıldı.

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, corona virüsü nedeniyle çalışmalarını online olarak evlerden yapıyor. Kulüp sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda oyuncuların idman görüntüleri ve detayları aktarıldı.

Haberin Devamı

Yapılan açıklamada, "Fraport TAV Antalyaspor, Koronavirüs tedbirleri nedeniyle ertelenen Süper Lig'e rağmen çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Teknik Direktör Tamer Tuna'nın belirlediği program çerçevesinde takım bugün uzaktan da olsa bir araya geldi" ifadeleri kullanıldı.

YORUM YAZ