MENÜ

Tek ihtimalli maç!

Ligdeki son 5 sınavında tam 11 puan yitiren Aslan, şampiyonluk umutlarının devam edebilmesi için Diyarbakır maçında galibiyetten başka bir sonuç düşünmüyor.

Tek ihtimalli maç!

Süper Lig’de oynadığı son 5 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik, 3 de mağlubiyet elde eden Galatasaray’da, en azından teknik heyet için ümitler henüz tükenmiş değil. Aslan’ın hocası Rijkaard, 270 dakikalık bir hesap yaparak, takımına önemli mesajlar verdi. Henüz her şeyin bitmediğini hatırlatan 47 yaşındaki çalıştırıcı, “Önümüzde 3 kritik karşılaşma var. Bunu bir bütün olarak düşünelim. Diyarbakırspor, Manisaspor ve Bursaspor’u yenersek, şampiyonlukta en az önümüzdeki rakipler kadar iddialı hale geliriz. Unutmayalım ki, önümüzdeki takımların da kendi aralarında maçları var ve mutlaka puan kaybı yaşayacaklar” diye konuştu. Sarı-Kırmızılılar, Diyarbakırspor karşısına işte bu bilinçle çıkacak, taktik planlar da hazır.

Sıkı sıkıya tembihledi!
Rijkaard’ın verdiği talimatlara göre, takım ilk golü bulsa bile kesinlikle geri çekilmeyecek. İkinci golü bulana kadar hücum yapmaya devam edecek. Son maçlarda kaybedilen puanların tamamen bireysel hatalardan kaynaklandığını düşünen Hollandalı hoca, bu konuda da öğrencilerini sıkı sıkıya tembihledi. Rijkaard son konuşmada, artık yapılacak hiçbir hatanın telafisinin olmadığını ve bunların gelecek sezonu da etkileyebileceğini hatırlattı.

GALATASARAY
Aykut
Sabri
Neill
Servet
Hakan
M. Topal
Ayhan
Keita
Arda
Giovani
Baros
T.D: Frank Rijkaard

DİYARBAKIR
Metin
Abdullah
Burak
Stankovski
Barış
Adnan
Musa
Tjikuzu
Celalettin
Bebe
Erdal
T.D: Güvenç Kurtar

HAKEMLER: Kuddusi Müftüoğlu, Baki Tuncay Akkın, Mehmet Metin
Stat: Ali Sami Yen
Saat: 19.00
Yayın: Lig TV

Haberin Devamı
YORUM YAZ