MENÜ

Tek hedef zafer

Süper Lig'de yarın Kasımpaşa'ya konuk olacak Beşiktaş'ta, tüm planlar 3 puan üzerine yapıldı. Ligde üst üste 2 maçından zaferle ayrılan Kara Kartal, düşüşteki rakibini evinde devirip serisini sürdürmek istiyor

Tek hedef zafer

Yeni sezona zirve hedefiyle başlayan ve çıktığı 19 mücadeleden topladığı 39 puanla ligde 3. konumda bulunan Beşiktaş, tekrar maçında yarın Kasımpaşa’ya konuk olacak. Ligde ikinci yarıda Trabzonspor deplasmanından 1 puanla dönen ve ardından önce Kayseri Erciyesspor’u ardından da Gaziantepspor’u devirerek moral depolayan Siyah-Beyazlılar, son 8 karşılaşmada galibiyet yüzü göremeyen Kasımpaşa’yı evinde devirip yakaladığı olumlu havayı sürdürmek istiyor. 15 Aralık’ta oynanan ve ev sahibi ekipten Ryan Donk’un, Hugo Almeida’nın pozisyonuna ikinci bir topla müdahale etmesinin ardından tekrar kararı alınan karşılaşmaya büyük önem veren Siyah-Beyazlılar’ın Hırvat teknik adamı Slaven Bilic’in, oyuncularını zafer parolasıyla motive ettiği bildirildi. Takımını ligde Şampiyonlar Ligi potasına sokmak için çalışmalarını yürüten Bilic’in, Kasımpaşa mücadelesini bir çıkış maçı olarak gördüğü ve buradan alınacak bir galibiyetle Siyah-Beyazlılar’ın yakaladığı başarılı süreci sürdürmek için çaba gösterdiği bildirildi.

Fernandes oynamak istemiyor


Ligde 15. haftada yaşanan olayların ardından ertelenme kararı alınan mücadelenin tekrarı öncesinde Portekizli yıldız Manuel Fernandes’ten şok bir çıkış geldi. 28 yaşındaki oyuncunun, maç içerisinde bir taraftarın sahaya atlayıp kendisine saldırdığı mücadelenin tekrarında oynamak istemediğini teknik direktör Slaven Bilic’e bildirdiği öğrenildi. Hırvat hocanın da bu oyuncusunun yerine Veli Kavlak’ı görevlendireceği öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ