MENÜ

"Tek düşüncemiz F.Bahçe'den puan almak"

Süper Lig'de deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Antalyaspor, hazırlıklarını Hasan Subaşı Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

"Tek düşüncemiz F.Bahçe'den puan almak"

Subakut Sklorezon Panansefalit (SSPE) hastalığına yakalanan fanatik Beşiktaş taraftarı olan Mehmet adlı bir çocuk, ailesiyle birlikte Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek’i ziyaret etti.

Antrenman öncesi, 4 ay önce SSPE hastalığına yakalanan ve fanatik Beşiktaş taraftarı olan 11 yaşındaki Mehmet Uzun, ailesiyle birlikte Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek’i ziyaret etti. Beşiktaş forması giyen Uzun, Özdilek’e formasını imzalattı. Özdilek de Uzun’a Antalyasporlu tüm futbolcuların imzaladığı kırmızı-beyazlı formayı hediye etti. Mehmet Uzun, daha sonra kırmızı-beyazlı takımın antrenmanını izlemek için gittiği sahada futbolcularla fotoğraf çektirdi.

Teknik Direktör Özdilek, Uzun’un küçük yaşta yakalandığı hastalığınına üzüldüğünü belirterek, "Mehmet’e maddi ve manevi yardım edebilmek için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. İnşallah hastalığı tedavi edilebilir" dedi.

"FENERBAHÇE’NİN ZAAFLARINDAN YARARLANMAYA ÇALIŞACAĞIZ"
Fenerbahçe maçına da değinen Özdilek, her maçın çok zorlu olduğunu söyledi. Fenerbahçe’nin sıkıntılarının olduğunu belirten Özdilek, "Biz bu sıkıntılardan yararlanmaya çalışacağız. Ama büyük kulüpler zaman zaman bu tür sorunlar yaşıyorlar. İleride de bu tip sıkıntılar yaşayacaklardır. Onlar da kazanıp rahat bir nefes almak isteyecekler" dedi.

İçeride ve dışarıda iyi oynayan bir takım olduklarını dile getiren Özdilek, özellikle son 6-7 haftada deplasmanda kaybetmediklerini hatırlattı. Fenerbahçe maçının zor olacağını sözlerine ekleyen Özdilek, "Tek düşüncemiz Fenerbahçe maçından puan almak. Maçın geneline bakıldığında, onlar için ne kadar zor olacaksa bizim için de o kadar zor olacak. İyi oynayıp Fenerbahçe’nin zaaflarından yararlanmaya çalışacağız. Bir haftadır da çalışıyoruz umarım başarılı oluruz" diye konuştu.

VAHAP VE SERGE TAKIMDAN AYRI ÇALIŞTI
Teknik Direktör Özdilek gözetiminde gerçekleşen antrenmanda, Antalyasporlu futbolcular önce hafif koşu yaptılar. Daha sonra top kontrolü çalışan futbolcular, ardından da dar alanda kısa paslaşma gerçekleştirdiler. Antrenmanın son bölümünde futbolcular, yarı alanda çift kale maç ve şut çalışması yaptılar. Öte yandan sakatlıkları devam eden Vahap Işık ve Serge Pacome, takımdan ayrı olarak fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ