MENÜ

Teemo Rün Rehberi Ve S11 Yeni Rünler: Adc Teemo İtemları (Build) Ve Counter Şampiyonlar (Pickler)

Her zaman League of Legends dünyasında sevilen ve popüler olan şampiyonların başında Teemo gelmektedir. Teemo görev aşkı ile yanıp tutuşan, ahlaklı bir izcidir. Teemo'nun tüm özelliklerini haberimizde bulabilirsiniz. League of Legends'a dair tüm detaylar fanatik.com.tr'de.

Teemo Rün Rehberi Ve S11 Yeni Rünler: Adc Teemo İtemları (Build) Ve Counter Şampiyonlar (Pickler)

Her zaman League of Legends dünyasında sevilen ve popüler olan şampiyonların başında Teemo gelmektedir. Teemo görev aşkı ile yanıp tutuşan, ahlaklı bir izcidir.

Haberin Devamı

Çevik İzci Teemo

Minik ve sevimli olan Teemo, en tehlikeli engellerden bile yılmayan bir şampiyondur. Sonu gelmez bir hevesle ve neşeyle tüm dünyayı aşındırmaktadır. Sarsılamaz bir ahlak anlayışına sahip olan Teemo, Bandle İzci Andı'nı harfiyen uygulamaktadır.

Bazen büyük bir şevke kapılarak yaptıklarının farkına varamıyor. Fakat her zaman olaylardan alnının akıyla çıkmayı da beceriyor. Her ne olursa olsun Teemo girev aşkıyla yaşayan, hafife alınmayacak bir şampiyondur.

Çevik İzci Teemo Oynanış Biçimi

Teemo şampiyonunun ilk pasif skili olan Kamuflaj yeteneğinde; şampiyon olduğu yerde durur ve 1,5 saniye boyunca hiçbir şey yapmaz ise tüm oyun boyunca gizlenebilir. Gizlendiği yerden çıktığı zaman saldırı hızı 3 saniyeliğine artar. Eğer şampiyon bir çalının içerisindeyse iki kat daha hızlı görünmez olur. Pasif yetenek aktif iken çalıda hareket etmek görünmezliği bozmaz.

Haberin Devamı

Kör Eden Dart klavyeden Q yeteneği ise, şampiyon rakibine bir dart fırlatır büyü hasarı verir. Hedefin en fazla 2,5 saniye kör olmasına neden olur. Seri Adım klavyeden W yeteneği ise iki şekilde işlev görür. Biri pasif yetenek, şampiyonumuz son 5 saniye içinde bir rakip şampiyon ya da kuleden hasar almadıysa hareket hızı artar. Aktif yetenekte ise şampiyon koşmaya başladığında 3 saniyeliğine normal ek hızını ikiye katlar böylece herhangi bir şekilde darbe aldığında bu ek hızı yitirmez.

Zehirli Atış, klavyeden E yeteneği ile Teemo, normal bir saldırı ile hedefini zehirleyebilir. Vuruş anında büyü hasarı verir. Ayrıca rakip eden 4 saniye boyunca, saniye başına en fazla 30 büyü hasarı verir. Tehlikeli Tuzak ise son skilidir. Klavyeden R yeteneği olan skill ile Teemo saklanan mantarları kullanarak tuzak kurar. Rakip takımdan biri üzerine bastığında patlar. Böylece hareket hızı en fazla %50 azalır. Ayrıca rakip 4 saniye boyunca büyü hasarı alır. Şampiyon her 30 - 25 ya da 20 saniye boyunca mantar toplar. Fakat sadece 3 adet taşıyabilir.

Çevik İzci Teemo S11 Rün Dizilimi

Çevik İzci Teemo şampiyonunun S11 yeni sezon rün dizilimi;

Haberin Devamı

Büyücülük

Sihirli Yıldız

Mana Akışı Yüzüğü

Mutlak Odak

Kızart

İsabet

Pratik Zeka

Son Darbe ve;

+ 10 Değişken Kuvvet

+ 10 Değişken Kuvvet

+ 5 Zırh

Çevik İzci Teemo S11 Yetenek Skilleri

Teemo'nun S11 yetenek skili dağılımları ise;

Kör Eden Dart: 2- 7- 9- 10- 12

Seri Adım: 3- 14- 15- 17- 18

Zehirli Atış: 1- 4- 5- 8- 13

Tehlikeli Tuzak: 6- 11- 16

Çevik İzci Teemo S11 Counter Pickler

Minik ve sevimli Teemo şampiyonu her ne kadar güçlü olsa da karşısına gelen kimi şampiyonlara karşı o kadar da başarılı olamıyor. Bunlar;

Akali

Yorick

Jayce

Pantheon

Rumble

Çevik İzci Teemo Full Build S11 Eşya Dizilimi

Yeni sezonda çevik izci olan Teemo’nun eşya dizilimi ise şu şekilde;

Sıçra: imleç doğrultusunda kısa mesafe kat etmesi sağlanır.

Tutuştur: Rakibi tutuşturarak 5 saniye boyunca 80 ile 505 gerçek hasar verir. Rakip şampiyonun açığa çıkmasını sağlar.

Liandry'nin Istırabı

Rylai'nin Kristal Asası

Sihirbaz Pabuçları

Kozmik Hızlandırıcı

Rabadan'ın Şapkası

Morellonomikon

Çevik İzci Teemo Kostümleri

Çevikliği ile bilinen Teemo’nun bugüne kadarki kostümleri;

Haberin Devamı

Klasik Kostüm

Mutlu Cin Kostümü

Kamuflajlı Kostümü

Porsuk Kostümü

Astronot Kostümü

Pofuduk Kostümü

Süper Kostümü

Panda Kostümü

Omega Timi Kostümü

Mini Şeytan Kostümü

Vız Vız Kostümü

YORUM YAZ