MENÜ

Tecrübeli teknik direktörden Beşiktaş-Trabzonspor maçı yorumu: Lig karışabilir!

Son olarak TFF 1. Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ü çalıştıran tecrübeli teknik direktör Giray Bulak, Beşiktaş-Trabzonspor maçı öncesi Fanatik'e özel değerlendirmelerde bulunudu. Beşiktaş'ın küçük de olsa avantajlı olduğunu belirten Bulak, "Eğer Beşiktaş galip gelirse bundan sonraki süreçte lig tekrar karışabilir" dedi.

Süper Lig'de 23. haftanın en kritik müsabakalarından biri olarak gösterilen Beşiktaş-Trabzonspor maçı iki takım içinde büyük umutlar taşıyor. Başakşehir'e tek golle kaybeden Siyah Beyazlı takımda Sergen Yalçın'la yakaladığı başarıyı sürdürmenin hesaplarını yaparken yıllar sonra zirveye adını yazdıran Trabzonspor'da rakibine karşı üç maç üst üste kazanmanın peşinde...

Haberin Devamı

Son olarak TFF 1. Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ü çalıştıran tecrübeli teknik direktör Giray Bulak , zirve yarışını etkileyen en önemli karşılaşmalardan biri olan Beşiktaş-Trabzonspor maçını editörümüz Onur Durmuş'a değerlendirdi.

Trabzonspor'un en büyük avantajının kalecisi ve santrforu olduğunu belirten Giray Bulak, "Beşiktaş'ın Burak Yılmaz gibi bir santrforu olmasına rağmen iyi olmayan bir kalecisi var. Trbzonspor'un çok bilinene ve formda bir kadrosu var. Trabzonspor'un gol yemeden oyunun başında gol atan bir yapısı var. Beşiktaş'ın avantajı ise kendi sahasında oynaması ve seyircisinin olması. Beşiktaş eğer iyi sonu alırsa 'ligde ben de varım' diyebilecek." dedi.

"LİG YENİDEN KARIŞABİLİR"

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın küçük de olsa avantajı olduğunu belirten Giray Bulak, "Eğer bu maçı Beşiktaş kazanırsa ve ligin 26. haftasında oynayacakları Galatasaray maçında da galibiyet alabilirse lig yeniden karışabilir" ifadelerine yer verdi.

ONUR DURMUŞ

YORUM YAZ