MENÜ

Tecrübeli Antrenörden Çok özel Mesaj!

62 yaşındaki tecrübeli teknik direktör Giray Bulak'tan, Fanatik Web Tv izleyicilerine özel çağrı geldi. Corona Virüs nedeniyle tedbirleri elden bırakmamak gerektiğine dikkat çeken Giray bulak gazetemiz aracılığıyla bir mesaj paylaştı. İşte o mesaj...

Tecrübeli teknik adam Giray Bulak, Corona Virüsü nedeniyle zor zamanlar yaşadığımız bu günlerde FANATİK GAZETESİ aracılığıyla herkese "Evde Kal" mesajı verdi. Giray Bulak, "birlikte hareket edebilmeliyiz, tedbirlerimizi beraber almalıyız, basın yayın organlarından söylenenleri dinlemeliyiz, ellerimizi sabunla çok sık yıkamalıyız, evlerimizi hep havalandırmalıyız." yorumlarında bulunarak tedbirlere dikkat çekti.

Haberin Devamı

Giray Bulak Kimdir?

9 Mart 1958'de Trabzon'da dünyaya gelen Giray Bulak, eski futbolcu ve teknik direktördür. Aktif olarak bir takımın başında bulunmayan Giray Bulak'In futbolculuk hayatı kısa sürmüştür. Futbolculuk kariyeri boyunca birkaç sezon Kocaelispor'da futbol oynadıktan sonra, antrenörlük sertifikası alarak teknik direktörlüğe geçmiştir. 62 yaşındaki teknik adam kariyerinde en son Fatih Karagümrük takımını çalıştırmıştır. 7 Maç boyunca takımın başında kalan Bulak, maç başına 0,57 puan toplamış ve kulüp yönetimi tarafından görevine son verilmiştir.

Giray Bulak Hangi Takımları Çalıştırmıştır?

Teknik adamlık kariyerine 1993-1994 sezonunda Çaykur Rizespor'da başlayan Giray Bulak sırasıyla; Zonguldakspor, Karabükspor, Vanspor, Göztepe, Sakaryaspor, Konyaspor, Trabzonspor, Antalyaspor, Elazığspor, Denizlispor, Ankaraspor, Manisaspor, Gençlerbirliği, Mersin İdman Yurdu, Adana Demirspor, Balıkesirspor, Boluspor ve son olarak Karagümrük'ü yönetmiştir. Giray Bulak kariyerinin en başarılı günlerini 2003-2005 yılları arasında Denizlispor'da geçirmiştir.

YORUM YAZ