MENÜ

Tebrikler Niang!

Galatasaray-Fenerbahçe maçı dünyanın en önemli derbilerinden biridir. Çok zor ve sert geçeceği zaten belliydi. Çıkar oynarsınız, sakatlanırsınız veya sakatlanmazsınız.

Tebrikler Niang!

Cim Bom’a geldiği günden bu yana performansıyla büyük beğeni toplayan ve taraftarın sevgilisi olan Lucas Neill, dünkü antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Neill, Fenerbahçe ile yaptıkları derbi karşılaşmasının sonrasında Sarı-Lacivertli ekibin golcü oyuncusu Niang’ın, ‘fazla sertlik oldu’ şeklindeki açıklamalarına ilişkin soruya, “Galatasaray-Fenerbahçe derbisi dünyanın en ünlü derbi karşılaşmalarından birisi. Çok zor ve sert geçeceği belliydi. Çıkar oynarsınız, sakatlanırsınız veya sakatlanmazsınız. Futbolun içinde hepsi var. Niang’ı bu açıklamalarından dolayı tebrik ediyorum” yanıtını verirken Senegalli yıldızın sahalara en kısa zamanda dönmesini dilediğini söyledi.

Haberin Devamı

‘Ben burada mutluyum’
akım her gol yediğinde savunma oyuncularının suçlanmaması gerektiğini belirten Neill, “Nasıl ki gol atıldığında takım halinde gol atmış oluyorsanız, gol yediğinizde de 4-5 kişiyi suçlamamak, tüm hataları onlara mal etmemek gerekir” ifadesini kullandı. Spor Toto Süper Lig’de futbol oynamaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Avustralyalı, “Sert geçen bir lig ama futbol da oynanıyor. Ben burada olmaktan dolayı mutluyum” dedi. Neill, sezon sonunda bitecek olan kontratıyla ilgili soru üzerine ise “Bu konu kulübe kalmış. Sezon sonunda oturup konuşulması gerekir” diye konuştu.

YORUM YAZ