MENÜ

Taylan Antalyalı: Galatasaray'a yakışan mücadeleyi vermek istiyoruz

Galatasaray'ın yıldız orta sahası Taylan Antalyalı, 2-0 galip geldikleri Gençlerbirliği maçını değerlendirdi. Takım arkadaşlarını tebrik eden Taylan, ''Galatasaray’a yakışan mücadeleyi verip kalan üç maçı da kazanmak istiyoruz.'' dedi.

Taylan Antalyalı: Galatasaray'a yakışan mücadeleyi vermek istiyoruz

Süper Lig'in 39. haftasında Gençlerbirliği'ne konuk olan Galatasaray, sahadan 2-0 galip ayrıldı ve şampiyonluk iddiasını sürdürdü. Sarı Kırmızılı ekibin yıldız orta sahası Taylan Antalyalı, 90 dakikanın ardın yayıncı kuruluşa konuştu.

Haberin Devamı

Takım arkadaşlarını tebrik eden Taylan, "Bugün buradan 2-0 gibi net bir skorla ayrılıyoruz. Belki daha farklı bir skorla da ayrılabilirdik. Arkadaşlarımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Üç tane maçımız kaldı. Galatasaray’a yakışan mücadeleyi verip kalan üç maçı da kazanmak istiyoruz. Şampiyonluk şansımız ne olur bilmiyorum ama biz elimizden geleni yapıp 9 puanla sezonu kapatmak istiyoruz." dedi.

Önümüzdeki hafta oynanacak Beşiktaş derbisinin önemine de değinen milli oyuncu, "Maçın öneminin farkındayız. Her maç bizim için önemli. Derbinin atmosferi çok daha farklı olacaktır. Özel hazırlanacağız tabii bu maça. Evimizde oynuyoruz. Bunu rakibimize hissettirip inşallah üç puanı alacağız." ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ