MENÜ

TAYK, 2014 yılı programını yeniden düzenledi

Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü (TAYK), programını yeniledi.

TAYK, 2014 yılı programını yeniden düzenledi

“Protokol Krizi” ve “Katkı Payı” konularında TYF ile yaşanan olumsuzluk sürecinde 2014 Trofesi’nde planlanan bazı yarışları yapamayan Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü (TAYK), programını yeniledi. Yeniden düzenlenen yarış takviminde “Haziran’da yapılmayacağı” açıklanan “Alvimedica ile Cup’ışalım mı?” 13-14 Eylül’e taşındı.

TAYK tarafından yapılan duyuruda, 2014 Trofesi’nin de yer aldığı yarış takvimi yenilendi. Buna göre diğer kulüplerin desteği ile gerçekleştirilen bazı yarışların puanları da TAYK Trofesi’ne sayılacak.

Öte yandan, Haziran ayı programında yer almasına karşılık anlaşmazlık sürecinde ilan edildiği 28-29 Haziran’da “yapılmayacağı” açıklanan ve Naviga Dergisi tarafından planlanan "Alvimedica ile Cup’ışalım mı?” etkinliğinin de 13-14 Eylül tarihlerinde gerçekleşeceği belirtildi.

TAYK duyurusunda şöyle denildi:

"Değerli Dostlarımız,

2014 senesinde TAYK trofesine puan verecek yarışlar ve ilgili puanları ekteki listede olduğu gibi yeniden düzenlenmiştir.

Yarışları elimizde olmayan sebeplerle yapamadığımız dönemde yapılabilmesi için desteklerini esirgemeyen Kalamış Yelken Kulübü’ne, Burgazada Deniz Kulübü’ne ve Bursa Yelken Kulübü’ne teşekkürlerimizi iletiriz.”



Kaynak: TurkSail

Haberin Devamı
YORUM YAZ