MENÜ

'Taviz verme yanındayız'

Sarı-Kırmızılı yönetim, İgor Tudor’un uyguladığı ağır antrenman programı ve Florya’da yıldız-yedek oyuncu kavramını ortadan kaldırmasından memnun. Yöneticiler Hırvat hocaya son olarak, “Bu prensibinden taviz verme, yanındayız” mesajını gönderdi.

'Taviz verme yanındayız'

Jan Olde Riekerink’in görevine son verilmesinin ardından Galatasaray’da teknik direktörlük koltuğuna oturan ve 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik, 1 de yenilgi yaşayan İgor Tudor, takım çehresini değiştererek yüzleri güldürdü. Futbolcuların maç başı koşu mesafe ortalamasını 115 kilometre seviyesine çıkaran Hırvat hocanın, ağır antrenman programı ve takımda yıldızyedek oyuncu kavramını ortadan kaldırmaya başlaması, yönetimi bir hayli memnun etmiş durumda.

Yeni sezon planları

Son olarak Selçuk’un frikiğiyle 3-2 kazanılan Gençlerbirliği maçının ardından Sarı-Kırmızılı yöneticilerin, “Bu prensibinden taviz verme, yanındayız” mesajı göndererek Tudor’a tam destek verdiği öğrenildi. Galatasaray’la 1.5 yıllık mukavele imzalayan ve gelecek sezon da takımın başında duracak olan 38 yaşındaki çalıştırıcı, bir taraftan kafasındaki kadroyu kurmanın planlarını da yapıyor.

Aynı çizgiyi korursa

Henüz yönetime bir transfer raporu vermediği belirtilen Tudor, buna karşın gönderilmesini istediği oyuncuları yavaş yavaş belirleyerek, maaş bütçesinde yer açılması adına elinden geleni yapacak. Bu bütçe doğrultusunda kendi sistemine uygun futbolcuların adını tek tek yöneticilere iletecek olan Tudor, transferlerin de buna göre gerçekleşmesini talep edecek. Şu an Tudor’a tam destek veren yönetimin de, takımın aynı çizgiyi sezon sonuna kadar koruması durumunda, onun tüm isteklerini yerine getirmeye çalışacağı belirtiliyor. Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ