MENÜ

Tartışmaya son!

Denver Nuggets maçında aşil tendonu kopan ve ameliyat olacağı açıklanan Mehmet Okur, en az 6 ay yok. Yıldız oyuncunun, Milli Takım'a 'gelsin' mi, 'gelmesin mi' tartışmaları da daha başlamadan bitmiş oldu.

Tartışmaya son!

Son iki ayda yakaladığı formla dikkat çeken ve Utah Jazz’ın başarısında önemli rol oynayan Mehmet Okur’dan kötü haber geldi. Denver Nuggets maçında sakatlanan yıldız basketbolcunun, bugün ya da yarın ameliyat olacağı ve en az 6 ay salonlardan uzak kalacağı açıklandı. Her yaz döneminde adı gündeme taşınan ve Milli Takım’a gelip gelmeyeceği tartışma konusu olan Mehmet Okur’un, Dünya Şampiyonası’nda yer alamayacak olması, olası tartışmaların da daha başlamadan son bulmasına neden oldu.

Milli Takım’dan bahsetmedi
Oldukça üzgün olduğunu dile getiren Mehmet Okur, Milli Takım ve Dünya Şampiyonası’ndan bahsetmezken, şu açıklamaları yaptı: “Ameliyat olacağımdan dolayı çok da mutlu olduğumu söyleyemem. En az bir ay ayağımın alçıda olacağı, daha sonra da özel bir bot giyeceğim söylendi. Bu sezonu kapattığım için çok üzgünüm. Bundan 10 gün önce bana sorsaydınız, ’ne olacak diye’, cevap olarak ’En azından bir Batı Yakası finali’ derdim. Telefonumu pek açmıyorum, çünkü çok sayıda kişi arıyor. Evi de arayanlar olmuş. Herkese teşekkür ediyorum, ama yapacak bir şey olmadığı için de takımım ve taraftarlar adına üzülüyorum. İki sezondur inanılmaz sezon sonu şanssızlığı yaşıyorum. Moralim çok bozuk. Bütün sezon çalışıp, çabalayıp iki sezondur böyle son noktayı koymak pek adil değil”.

Haberin Devamı
YORUM YAZ