MENÜ

Tartışmasız Kaptan

Quaresma, Maccabi sınavından sonra dün oynanan Ankaragücü maçına da kaptan olarak çıktı. Fırtına gibi esen Q7, sahada basmadık yer bırakmazken güzel oyununu bir de asistle süsledi .

Tartışmasız Kaptan

Beşiktaş’ta, Ankaragücü maçında sahaya takım kaptanı olarak yine Ricardo Quaresma çıktı. Maccabi Tel Aviv ile yapılan son maçta kaptanlık pazubandını takan Portekizli yıldız, Guti’nin maç kadrosunda olmaması, İbrahim Toraman’ın da yedek soyunması nedeniyle sahaya yine en önde çıkan isim oldu. Maç boyunca çok iyi bir performans sergileyen Quaresma sahada basmadık yer bırakmazken, maçın son bölümünde Mustafa Pektemek’e yaptığı nefis asistle ayakta alkışlandı. Uzatma bölümünde teknik direktör Carlos Carvalhal tarafından kenara alınan Portekizli yıldız, kaptanlık pazubandını vatandaşı Simao’ya verdi. Siyah-Beyazlı taraftarların ayakta alkışladığı Quaresma tezahüratlara alkışla karşılık verdi.

Haberin Devamı

‘Pazubant önemli değil’

Kaptanlık pazubandının aslında çok da önemli olmadığını belirten Quaresma daha önce yaptığı açıklamada, “Pazubant bende olmadığı zamanlarda bile kaptanmış gibi sahada mücadele ediyorum” ifadesini kullanmıştı. Quaresma’nın dünkü maçta hırslı, istekli oyununa rağmen kendisine yapılan faullere tepki vermemesi dikkat çekti.

YORUM YAZ