MENÜ

Tarihi destek

Balyoz ve Ergenekon davaları sanıkları için 72. kez bir araya gelen ailelerine dün sürpriz bir destek vardı. Beşiktaş'taki eyleme katılan Aziz Yıldırım, “Temiz olduğumuzu göstereceğiz” ifadesini kullandı

Tarihi destek


Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Sivas’a hareket etmeden önce Beşiktaş’taydı. Balyoz ve Ergenekon davaları sanıkları için 72. kez bir araya gelen ailelerine ve sevenlerine destek olmak isteyen Yıldırım, ‘Sessiz Çığlık’ adı verilen eyleme katıldı. Fenerbahçe’nin eski yöneticilerinden Murat Özaydınlı ile birlikte organizasyonda kısa süre yer alan Aziz Yıldırım, meydanda şu konuşmayı yaptı: “Hepinize iyi günler diliyorum. Hepinize geçmiş olsun. Buraya acınızı paylaşmak için arkadaşlarla geldik. Buradan maça gideceğiz. Bu yüzden çok kısa kalacağız. Ancak inanıyorum ki, kısa zamanda hepimizin acıları bitecektir. Hepimiz gerçek yargıda yargılanarak temiz olduğumuzu bu ülkede göstereceğiz. Hepinize tekrar geçmiş olsun diyorum, Allah razı olsun.”

‘Haberim yok’


Bu arada Yıldırım, avukatlarının yeniden yargılanması için mahkemeye talepte bulunduğunun hatırlatılması üzerine, “Haberim yok” karşılığını verdi. Yıldırım, futbolda şike davasında 6 yıl 3 aylık hapis cezası almış ve cezası Yargıtay 5. Dairesi tarafından onanmıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ