MENÜ

Taraftarlarla buluştular

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nın bazı oyuncuları, siyah-beyazlı taraftarlarla bir araya geldi.

Taraftarlarla buluştular

Beşiktaş'ın yeni transferleri Patrick Christopher ile Can Akın, Kartal Özmızrak, Sezer Özver ve teknik kadrodan Aydın Demirözü, takımın geçen sezon kazandığı 3 kupanın sergilendiği BJK İnönü Stadı’ndaki 2 numaralı Kartal Yuvası Mağazası’nda bulunan kombine kart satış merkezinde taraftarlarla fotoğraf çektirip, imza dağıttı.

Oyuncuları beklerken takımın geçen sezon kazandığı Beko Basketbol Ligi, Spor Toto Türkiye Kupası ve FIBA EuroChallenge kupalarıyla da fotoğraf çektiren taraftarlar, basketbolculardan imza almak için sıraya girdi.

Bu arada, sünnet kıyafetleriyle ilgi odağı olan Kartal Aydın adlı 8 yaşındaki bir taraftarın, annesi tarafından sünnet öncesi moral olsun diye etkinliğe getirildiği öğrenildi. Oyunculardan imza alan Kartal, daha sonra sünnet olmak için hastaneye gitti.
Organizasyona "Feda" tişörtleriyle katılan basketbolcular, kupalarla da fotoğraf çektirdi.

Can Akın, güzel bir organizasyon olduğunu belirterek, "Taraftarlarımız geçen sene olduğu gibi bu sene de bizi desteklesinler. Bu sezon çok iyi bir takım izleyecekler. Çok güzel bir sezon geçireceğimize inanıyorum" dedi.

Haberin Devamı


AA

YORUM YAZ