MENÜ

Taraftardan büyük destek

Ahmet Ağaoğlu, mali durumun sıkıntılı olması nedeniyle önceki gün yardımkampanyası başlatmıştı. Kampanya kapsamında iki günde 350bin TL civarında bir para toplandı.

Taraftardan büyük destek

Karadeniz temsilcisinin içinde bulunduğu maddi durum nedeniyle adeta seferberlik ilan eden ve kulübe yardım kampanyası başlatan Ahmet Ağaoğlu, taraftarın desteğiyle her türlü zorluğu aşacaklarına inandığını belirtti. Bordo-Mavili futbolseverler, kampanyanın başlamasıyla birlikte kulübe yardım akınında bulunurken, iki günlük süreçte 350 bin TL civarında bir para toplandı.

Ancak Ahmet Ağaoğlu ve kurmayları, ilerleyen süreçte katılımın daha da artacağına inanıyor. Trabzonsporlu iş adamlarının da devreye girmesiyle birlikte bu kampanyadan ciddi bir gelir bekleniyor. Trabzonspor’un patronu da konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Trabzonsporlu olmak için Trabzon’da doğmak gerekmiyor. Bu dinamiği kullanarak, bu ekonomik sıkıntının içinden çıkacağız. Böyle bir taraftar yapısı olan kulübün bu ekonomik sıkıntının altından kalkmaması mümkün değil” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ