MENÜ

Taraftar: Finalde yokuz, Başkan: Geleni götürürüz

Akhisar taraftarı finalde Fenerbahçe’nin yarısı kadar yer ayrılmasına tepki olarak maça gitmeme kararı aldı, sosyal medya üzerinden tepki yağdı, bilet sayılarındaki eşitsizliğe dikkat çekildi. FANATİK’e konuşan Başkan Hüseyin Eryüksel ise, “Kararın bizimle alakası yok. Güvenlik gerekçesiyle alındı. Maça giden taraftarımızın masraflarını karşılayacağız. Taraftarımız bize sahip çıkacaktır" dedi.

Taraftar: Finalde yokuz, Başkan: Geleni götürürüz

Fenerbahçe’yle yarın tarihinde ilk kez final oynayacak Akhisarspor’da taraftar grupları, maça gitmeme kararı aldı. Sosyal medyada daha önce çağrı yaparak finalin Diyarbakır Stadyumu’ndan kendileri için ulaşımın daha kolay olacağı bir kente alınmasını talep eden Yeşil-Siyahlılar, biletler satışa çıktıktan sonra kendilerine yapılan uygulamaya tepki gösterip maça gitmeyeceklerini duyurdu. Taraftarların açıklamasında, “Akhisarspor biletleri Diyarbakır’da ve internet üzerinden satışa açılmadığından, Fenerbahçe biletleri internet üzerinden, Akhisarspor biletleri ise sadece Akhisar Stadyumu Passolig gişesinden satışa sunulduğundan, rakibimize 15 bin 108, bizlere ise 7 bin 422 adet yer ayrılmasından dolayı maça gitmiyoruz” denildi.

‘Bizim tercihimiz değil’

Başkan Hüseyin Eryüksel ise, “Geçtiğimiz perşembe günü İstanbul Riva’da kupa toplantısı gerçekleştirildi. Güvenlik nedeniyle bize 7 bin kişilik, Fenerbahçe taraftarına ise daha fazla yer ayrıldı. Bu karar güvenlik gerekçesiyle alındığı için bir şey söyleyemeyiz. Ancak bu bizim kulübün tercihi değildi” dedi. Eryüksel, “Taraftarımızın final karşılaşmasında bize sahip çıkacağına inanıyoruz. Gitmek isteyenleri de biz kulüp olarak götüreceğiz” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ