MENÜ

Taraftar da 'yürü' dedi!

Başkan Sadri Şener ve ekibinin çıkışını taraftarlar da onayladı. Bordo-Mavililer'in önümüzdeki günlerde Federasyon ve MHK'yı protesto için hazırlandığı öğrenildi.

Taraftar da 'yürü' dedi!

Başkan Sadri Şener ve ekibinin önceki gün resmi internet sitesi aracılığı ile yaptığı son dönemlerin en sert açıklamasına Bordo-Mavili camianın taraftar kanadından da tam destek geldi. Açıklamalar tüm internet sitelerinde en çok okunan ve yorumlanan haberlerin arasında zirveye oturdu. Karadeniz ekibinin sevenleri, Başkan Şener’in bundan sonra da takımın haklarını yüksek sesle savunmasını isterken, yönetimin takımın bu olaylardan en az şekilde etkilenmesi için çalışması gerektiğinin altını çizdi.

İstifaya çağıracaklar

Bu arada Trabzonsporlular’ın hem Türkiye Futbol Federasyonu’nu hem de Merkez Hakem Kurulu’nu ağır bir şekilde protesto etmeye hazırlandığı ortaya çıktı. Daha önceki benzer durumlarda da İstanbul’da ve Trabzon’da gövde gösterisi niteliğinde yürüyüşler yapan Bordo-Mavililer’in yeniden hazırlıklara giriştiği bildirildi. İlk eylemin cumartesi günü Kocaeli’nde oynanacak olan Kasımpaşa mücadelesinde yapılması bekleniyor. Buna göre taraftarlar hem açacakları pankartlarla hem de söylemleriyle Türkiye Futbol Federasyonu’nu istifaya çağıracak. Gelecek günlerde Trabzonsporlular’ın adresi büyük olasılıkla yine İstanbul olacak.

Taraftar işine baksın
Taraftar derneklerinin temsilcilerinden oluşan bir grubun federasyon binasına giderek siyah çelenk bırakacağı ve bir basın açıklaması yapacağı vurgulandı. Gelişmeleri yakından izleyen Trabzonspor Yönetimi ise taraftarlarının maçlardaki tutumuna büyük önem veriyor. Kayserispor maçında yaşanan kötü örneği her fırsatta hatırlatan Bordo-Mavili ekibin kurmayları, “Takımımıza zarar verecek hiçbir adım atılmamalı. Biz kulübün haklarının takipçisiyiz. Taraftarın görevi takımı motive etmek. Bunu en iyi şekilde yaparlarsa zaten işimize çok kolaylaştırmış olurlar” mesajlarını gönderiyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ