MENÜ

Tansfer haberi: Mohamed Sissoko'dan Juventus'a Orkun Kökçü önerisi

2008-2011 yılları arasında Juventus'ta oynayan Mohamed Sissoko, Feyenoord forması giyen milli futbolcu Orkun Kökçü'nün İtalyan devi için doğru hamle olacağını belirtti. Tecrübeli futbol adamı, Orkun'un ilerleyen dönemde Luka Modric seviyesine çıkabilecek potansiyelde olduğunu da sözlerine ekledi.

Tansfer haberi: Mohamed Sissoko'dan Juventus'a Orkun Kökçü önerisi

Kariyerinde Valencia, Liverpool, Juventus, PSG gibi büyük takımlarda oynayan, son olarak Sochaux'da görev aldıktan sonra 2020 yılında futbol hayatına nokta koyan Mohamed Sissoko, İtalyan basınına konuştu ve milli futbolcu Orkun Kökçü hakkında övgü dolu sözler kullandı.

Haberin Devamı

'O, Feyenoord'un kahramanı'

Bu sezon Feyenoord formasıyla çıktığı 40 resmi maçta 7 gol, 8 asistle oynayan ve ismi Avrupa devleriyle anılan Orkun Kökçü'nün Juventus için uygun bir oyuncu olduğunu dile getiren Sissoko, milli futbolcunun uygun bir bonservis ve düşük maaşla kadroya katılmasının uygun olacağını düşündüğünü aktardı, ''Bana göre Juventus gibi yüksek kalitedeki bir takıma adım atmak için hazır. O, Feyenoord'un kahramanı ve bu sezon 6 gol, 8 asist yaptı. Kesinlikle harekete geçmeliler.'' dedi.

Tansfer haberi: Mohamed Sissokodan Juventusa Orkun Kökçü önerisi

Futbolculuk döneminde ön libero oynayan ve dönemin en gözde oyuncuları arasında yer alan Sissoko, profesyonel kariyerinde çıktığı 407 maçta 16 gol, 12 asistle oynadı.

'Orkun, Juventus için doğru oyuncu'

Haberin Devamı

Eredivisie'den gelen oyuncuların Serie A'ya çabuk uyum sağladığına parantez açan tecrübeli futbol adamı, ''Yaşı genç olmasına rağmen Feyenoord'un 10 numarası. Türk Milli Takımı ile ondan fazla maçta şans buldu. bonservisi çok pahalıya gelmeyecektir, maaşı da düşük. Orkun, Juventus için doğru oyuncu.'' ifadelerini kullandı.

'Luka Modric seviyesine çıkabilir'

Orkun'un orta sahanın her bölgesinde oynayabileceğine vurgu yapan Sissoko, 21 yaşındaki oyuncunun Real Madrid'in Hırvat yıldızı Luka Modric seviyesine çıkabilecek potansiyelde olduğunu da sözlerine ekledi.

Tansfer haberi: Mohamed Sissokodan Juventusa Orkun Kökçü önerisi

Feyenoord'un 10 numarası olan Orkun, bu sezon yaptığı çıkışla adından söz ettiriyor. Yıldız orta sahanın güncel piyasa değeri 17 milyon Euro.

YORUM YAZ