MENÜ

Tamer Tuna: Finale çıkan takım da olmak istiyoruz

Antalyaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivasspor'la 1-1 berabere kaldıkları ve yarı finale yükseldikleri maçı değerlendirdi. İlk maçın avantajıyla turu geçtiklerini vurgulayan Tuna, ''Yarı finalde iki Antalya takımı oynayacak. Biri kesin finale çıkacak. İnşallah finale çıkan takım da olmak istiyoruz.'' dedi.

Tamer Tuna: Finale çıkan takım da olmak istiyoruz

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Demir Grup Sivasspor, 0-0 biten ilk maçın rövanşında Fraport-TAV Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla konuk ekip Fraport-TAV Antalyaspor, yarı finale yükseldi ve Aytemiz Alanyaspor'un rakibi oldu. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Fraport TAV Antalyaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna maça üst seviyede konsantre olduklarını söyledi. Hem hava muhalefeti hem de seyahat sürecinin kendilerini olumsuz etkilediğini anlatan Tuna, oyuncularının üst seviye motivasyonla geriye düştükten sonra dönüş yapabildiklerine işaret etti.

Haberin Devamı

İlk maçın avantajıyla turu geçtiklerini vurgulayan Tuna, şunları kaydetti:

"Sivasspor umarım ligde daha başarılı şekilde devam eder. Ligde başarılar diliyorum ama kupada biz devam ediyoruz. Yarı finalde iki Antalya takımı oynayacak. Biri kesin finale çıkacak. İnşallah finale çıkan takım da olmak istiyoruz. Bu andan itibaren lig odaklı düşünmek zorundayız."

Tuna, maçta oyuncuların görevlerini başarılı şekilde yerine getirdiklerini sözlerine ekledi.

YORUM YAZ