MENÜ

Tam kadro toplantı

Ünal Aysal'ın talimatıyla dünkü yönetim kurulu toplantısında tüm yöneticiler hazır bulundu. Toplantı soğuk bir havada başlasa da kısa sürede neşeler yerine geldi, espriler havada uçuştu.

Tam kadro toplantı

Geçtiğimiz haftaya kadar sancılı bir süreçten geçen Galatasaray, önce TT Arena’daki sorunların çözülmesi, ardından Divan Kurulu’nda mali tablonun iyileştiği yönündeki raporların açıklanması ve son olarak da transferde peş peşe patlayan bombalarla düzlüğe çıktı. Tatilini yarıda keserek dünkü yönetim toplantısına katılan Ünal Aysal, tüm yöneticilerine talimat vererek herkesin toplantıda yer almasını sağladı. Toplantı, Aysal’ın Amrabat transferini herkesten gizli bir şekilde bitirmesi nedeniyle soğuk bir havada başladı. Semih Haznedaroğlu, “Başkan, nereden çıktı bu Amrabat transferi” diyerek tepki gösterdi.

‘Hocamız istedi, biz de aldık’

Ünal Aysal ise, “Hocamız istedi biz de aldık” diyerek kısa bir cevap verdi. Ardından çalışmalar hakkında görüşler belirtildi. Özellikle transferde yaşanan son gelişmeler nedeniyle tüm yönetimin yüzü gülerken, toplantının başındaki soğuk hava kısa sürede yerini kahkahalara bıraktı. 1 saat sürmesi planlanan toplantı 3.5 saatte bitebildi. Yöneticiler bir yandan sohbet ederken, bir yandan da simit yiyip, kahve içti. Ünal Aysal, Arena konusundaki son gelişmelerle ilgili olarak Adnan Öztürk’ten bilgi aldıktan sonra, “Her şey yolunda gidiyor, çok güzel” diyerek memnuniyetini dile getirdi. Toplantı saat 18.30’da tamamlandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ