MENÜ

Tam Fener'e göre

Fenerbahçe'nin İtalyan yıldız için harekete geçmesi sonrasında taraftarı heyecan bastı. Sarı-Lacivertliler, “Gattuso en az 5 Cristian eder. Orta sahada Emre'yle süper ikili olurlar” yorumları yaptı.

Tam Fener'e göre

Teknik direktör Aykut Kocaman’ın raporu doğrultusunda orta sahaya takviye yapmak için kolları sıvayan Sarı-Lavivertliler’de, Başkan Aziz Yıldırım Gattuso için Milan Asbaşkanı Adriano Galliani ile Milano’da görüşmüştü.

Galliani’nin, Yıldırım’ın teklifi sonrasında düşünmek için süre istediği belirtildi. 32 yaşındaki başarılı oyuncunun Kırmızı-Siyahlı ekipte yıllık 4 milyon Euro aldığı, ancak bunun 1.5 milyonluk kısmını vergi olarak ödediği öğrenildi. Kanarya’nın yıllık 3 milyon Euro’luk bir teklifle oyuncuyu ikna edebileceği ifade edilirken, Fenerbahçe-Gattuso flörtü Sarı-Lavivertli taraftarları ayağa kaldırdı.

FANATİK’in haberi sonrasında forumlarda ve internet sitelerinde biraraya gelen Fenerbahçeli futbolseverler, Gattuso’nun mükemmel bir transfer olacağı görüşünde.

Yırtıcı futbolu, hırslı yapısı ve mücadeleci oyunuyla bilinen İtalyan yıldızın, takıma orta alanda büyük katkı sağlayacağını düşünen taraftarlar şu yorumları yaptı:

‘Yıllardar onu arıyorduk’

En az 5 Cristian eder. Emre ile orta alanda çok iyi ikili olurlar. Gattuso’yu alırsak, rakipler orta sahadan geçemez. Yıllardır takıma onun gibi tecrübeli ve mücadeleci bir orta saha lazım. Takıma Gattuso gibi hırslı oyuncular gerekir.

Gattuso’nun kariyeri

Oynadığı takımlar: Perugia (10 maç), G.Rangers (40 maç, 7 gol), Salernitana (25 maç), Milan (308 maç, 7 gol)
İtalya Milli Takımı: (73 maç, 1 gol)
Başarıları: İtalya Ligi (1), İtalya Kupası (1), İtalya Süper Kupası (1), UEFA Şampiyonlar Ligi (2), UEFA Süper Kupası (2), FIFA Kıtalararası Kulüpler Şampiyonası (1), FIFA Dünya Kupası (1)

Haberin Devamı

İŞTE GATTUSO

YORUM YAZ