MENÜ

Talon Rün Rehberi Ve S11 Yeni Rünler: Pro Mid Talon İtemları (Build) Ve Counter Şampiyonlar (Pickler)

League of Legends evrenine güçlü bir suikastçı olan Talon, çoğu AP şampiyonunun counter rolünü üslenmektedir. Şampiyon, doğru build ve iyi yapılan farm ile inanılmaz bir burst damage yapabilmektedir. Talon şampiyonun S11 yeni sezonda yapılan değişikliklerini, rün ve yetenek dizilimlerini sizler için hazırladık. League of Legends'a dair tüm detaylar fanatik.com.tr'de.

Talon Rün Rehberi Ve S11 Yeni Rünler: Pro Mid Talon İtemları (Build) Ve Counter Şampiyonlar (Pickler)

League of Legends evrenine güçlü bir suikastçı olan Talon, çoğu AP şampiyonunun counter rolünü üslenmektedir. Şampiyon, doğru build ve iyi yapılan farm ile inanılmaz bir burst damage yapabilmektedir. Talon şampiyonun S11 yeni sezonda yapılan değişikliklerini, rün ve yetenek dizilimlerini hazırladık.

Haberin Devamı

Bıçağın Gölgesi Talon

Karanlığın içinden keskin bir bıçağın gölgesi gibi gelen Talon, düşmanına en beklenmedik anlarda saldıran bir şampiyondur. Tehlikeli şöhreti ile bilinen, şu hayatta kalabilmek adına dövüşen Talon, Noxus'un zorlu sokaklarında yetişmiştir.

Du Couteau ailesi tarafında, namıyla ün saldığı için evlat edilen şampiyon merhametsiz bir katildir. Artık mesleği olarak gördüğü öldürme işini imparatorluğun hizmetinde gerçekleştirmektedir. Liderlere, komutanlara ve hatta kahramanlara suikast düzenleyerek pratik zekasını ön plana koymaktadır.

Zaman içerisinde hizmet ettiği kimselerin canını sıkacak derecede ahmaklaşan Talon, şehirdeki kimseleri ortadan kaldırmaktan ve zevkine cinayet işlemekten de geri durmuyor.

Haberin Devamı

Bıçağın Gölgesi Talon Oynanış Biçimi

Talon'un pasif saldırısı Bıçak Sırtı skili, şampiyonun yeteneklerini rakiplerinde ve diğer canavarlarda büyük yaralar açar. Yeteneği 6 saniye kadar 3 def birikir. Talon 3 kez biriktirdiği Yara yükü bulunan bir hedefe normal saldırı gerçekleştirdiği zaman hedef 2 saniye boyunca kanama geçirir. Daha sonra fiziksel hasar verir.

Klavyeden Q ile aktif hale gelen yetenek Noxus Diplomasisi, şampiyon hedefinin üzerine atılır ve fiziksel hasar verir. Yakın dövüş menzilinde kullanıldığında ise atılmak yerine hasarla kritik vuruş yapar. Bu skill ile bir birim katledildiğinde şampiyon can ve yeteneğin bekleme süresinin %50 kadarını geri kazanır.

Klavyeden W ile aktif hale gelen yetenek Biç Çek, şampiyonun savurup çektiği hançerler, rakipleri her biçtiğinde fiziksel hasar verir. Hançerler şampiyona geri dönerken fazladan hasar verir. Rakiplere 2 saniye kadar yavaşlatma uygular.

Klavyeden E ile aktif hale gelen yetenek Katilin Yolu, şampiyon istediği yönde en yakınında bulunan yapı ya da yüzel şeklinin üzerinden en fazla 800 birim atlar. Bu atlayışın hızı şampiyonun hareket hızından etkilenir. Aynı yüzey şeklinin üzerinden en fazla bir defa atlayabilir.

Son olarak klavyeden R ile aktif hale gelen yetenek Gölge Saldırısı, şampiyon skilini isabet ettiği tüm birimlere fiziksel hasar veren bıçaklı bir çember oluşturur. Kendisi görünmez olarak hareket hızı kazanır. Görünmezlik hali sona erdiğinde çember kapanır ve bıçaklar bulunduğu yere döner. Bu esnada ise eşip geçtikleri hedeflere yeniden aynı miktarda hasar verir.

Haberin Devamı

Şampiyon bu saldırı ya da Noxus Diplomasisi ile görünmezliği sonlandırabilir. Böyle olduğunda ise bıçaklar hedefin bulunduğu konumda toplanır. Talon şampiyonunun görünmezliği yanızca rakip kuleler ya da Gerçek Görüş tarafından tespit edilebilir.

Bıçağın Gölgesi Talon S11 Rün Dizilimi

S11 yeni sezonda Talon şampiyonunun yeni rün dizilimi;

Hâkimiyet

Elektrik Ver

Kan Tadı

Gözyuvarı Koleksiyonu

İnsafsız Avcı

Büyücülük

Mutlak Odak

Bulut Pelerini ve ayrıca;

+10 Değişken Kuvvet

+10 Değişken Kuvvet

+6 Büyü Direnci

Bıçağın Gölgesi Talon S11 Yetenek Skilleri

S11 yeni sezonda Talon şampiyonunun yeni yetenek skilleri dağılımı;

Noxus Diplomasisi: 2- 8- 10- 12- 13

Biç Çek: 1- 4- 5- 7- 9

Katilin Yolu: 2- 14- 15- 17- 18

Gölge Saldırısı: 6- 11- 16

Haberin Devamı

Bıçağın Gölgesi Talon S11 Counter Pickler

S11 yeni sezonda bıçakların gölgesi Talon şampiyonunun, karşısında daha güçlü olan şampiyonlar;

Diana

Kayle

Lee Sin

Pantheon

Riven

Bıçağın Gölgesi Talon S11 Full Build S11 Eşya Dizilimi

Sıçra: imleç doğrultusunda kısa mesafe kat etmesi sağlanır.

Tutuştur: Rakibi tutuşturarak 5 saniye boyunca 80 ile 505 gerçek hasar verir. Rakip şampiyonun açığa çıkmasını sağlar.

Draktharr'ın Gece Kılıcı

Youmuu'nun Hayaletkılıcı

Atiklik Çizmeleri

Vahşi Hydra

Koruyucu Melek

Fani Hatıratı

Bıçağın Gölgesi Talon Kostümleri

Talon şampiyonunun sahip olduğu tüm kostümler;

Klasik Kostüm

Hain Kostümü

Kızıl Elit Kostümü

Ejder Bıçak Kostümü

SSW Kostümü

Kanlı Ay Kostümü

Sabırlı Kılıç Kostümü

YORUM YAZ