MENÜ

"Talisca'ya karşıyım!"

Trabzonspor taraftarı ve sosyal medya fenomeni olan Miraç Türüt, Fanatik Tv'nin sevilen programı Nihat Uzel ile SosyoFanatik programına konuk oldu. Trabzonspor'dan sosyal medyaya kadar bir çok konuyla ilgili çarpıcı açıklamalara yer verirken Trabzonspor!da yaşanan gelişmelere karşı da fikirlerini belirtti.

Fanatik TV'de yayınlanan 'SosyoFanatik' programına konuk olan Trabzonsporlu ünlü sosyal medya fenomeni Miraç Türüt, Nihat Uzel'in sorularını yanıtladı. Miraç Türüt Süper Lig'deki takımların sosyal medya kullanımına dair yorumlarda bulundu. Teknik direktör Ünal Karaman ile yolların ayrılması hakkında yorumlarda bulunan Türüt, "Trabzonspor şampiyonlukta iddialı 2-3 takımdan birisi. Ünal Hocanın ayrılmasıyla biraz ümitlerimiz kırılmadı değil. Ben çünkü Ünal hocanın ayrılmasından yana olmazdım şahsen." açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Ünal Karaman'ın yerine göreve Hüseyin Çimşir'in getirilmesi hakkında da yorumlarda bulunan Miraç Türüt, "Hızlı karar verilmesi gerekiyordu. Daha iyi bir alternatif bulunamadı. An itibariyle Hüseyin Çimşir doğru karar. Sonuçta geçen seneden beri Ünal hocayla beraberdi." yorumunu aktardı.

Trabzonspor'un transfer politikasını da değerlendiren Miraç Türüt, "Talisca çok konuşuluyor. Gelir mi gelmez mi bilmiyorum, mali açıdan çok zor belli ki. Ama ben karşıyım yüklü bir maliyetin altına girmeye. Bir tane sağlam stoper almalıyız, ilk hedefimiz o olmalı." yorumunda bulundu.

YORUM YAZ