MENÜ

Taffarel'e kal baskısı

Yönetim, sezon sonunda Galatasaray ile sözleşmesi bitecek olan Claudio Taffarel’i bırakmamakta kararlı. Brezilya Milli Takımı’ndan döndükten sonra Futbol Direktörü Cenk Ergün, başarılı kaleci hocasıyla görüşecek.

Taffarel'e kal baskısı

Fatih Terim döneminden bu yana Galatasaray’da kaleci antrenörlüğü yapan Claudio Taffarel’in sözleşmesi mayıs ayında bitiyor.

Özellikle bu sezon yaşanan gelişmelerden rahatsız olan ve sürekli yapılan teknik direktör değişikliklerini doğru bulmayan 49 yaşındaki hoca, Sarı-Kırmızılılar’a veda etmeye hazırlanıyor. Yönetim ise Taffarel’i bırakmamakta kararlı. Brezilya Milli Takımı’nda da görevi bulunan Taffarel ile milli aradan sonra masaya oturulacak.

Futbol Direktörü Cenk Ergün, Taffarel’den kalmasını isteyecek. Bu yılki gelişmeleri istina olarak değerlendiren Ergün’ün Brezilyalı efsaneye, “Yeni sezondan itibaren tekrar istikrar yakalayacağız. Takımın önemli bir parçasısın ve kesinlikle kalmanı istiyoruz” diyeceği öğrenildi.

İki yerde çalışıyor

Taffarel’in hem Galatasaray’da hem Brezilya Milli Takımı’nda çalışması, yönetim kanadında sorun yaratmıyor ve aynı şekilde devam edilmesine sıcak bakılıyor. Muslera da, deneyimli antrenörle iyi bir iletişimi olmasından dolayı kendisiyle çalışmaya devam etmek amacında.

Haberin Devamı
YORUM YAZ