MENÜ

Tacettin Çıpa: Sert bir maç oldu

Beşiktaş RMK Marine Antrenörü Tacettin Çıpa, Irak Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı ile yapılan dostluk maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Tacettin Çıpa: Sert bir maç oldu

Beşiktaş RMK Marine, Irak Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı ile oynadığı dostluk maçını 78-47 kazandı. Beşiktaş RMK Marine Antrenörü Tacettin Çıpa, Irak Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı ile yapılan dostluk maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Çıpa şöyle konuştu:

“Irak takımı iki hafta sonra yapılacak Asya Şampiyonası’na hazırlandığı için çok diri bir takım. Sert bir maç oldu. Oyuncularımız yorgun geldiler milli takımdan. Bizim açımızdan tüm kadroyu yeniden şekillendirip görme anlamında iyi bir maç oldu. Arkadaşlar da beklediğimden diriler şu an. Bu da bizi sevindiriyor. Özlemişler oynamayı. Cuma günü bir maç daha yapacağız. Kafamızdaki kadro ve oyunda ne şekilde şablonlarla oynayacağımızı da ufak ufak oturtacağız. Bu yıl çok daha fazla oyuncuyu kullanarak çok efektif bir takım olacağız gibi görünüyor. Herkese çok büyük görevler düşecek, sezon çok uzun. Oyuncuların hepsine ihtiyacımız olacak. Sezona iyi hazırlanıp ilk maçtan itibaren kazanmaya başlayacağız. Maçların keyifli geçeceğine inanıyorum.”

YORUM YAZ