MENÜ

Sylas Rün Rehberi Ve S11 Yeni Rünler: Pro Mid Sylas İtemları (Build) Ve Counter Şampiyonlar (Pickler)

League of Legends evrenine 2019 yılında giriş yapan Sylas şampiyonunun en çok dikkat çeken özelliği ultisi olmuştu. 15 yıllık tutsaklık hayatından sonra, intikam için vadiye inen Sylas şampiyonun S11 yeni sezonda yapılan değişikliklerini, rün ve yetenek dizilimlerini sizler için araştırdık ve derledik. League of Legends'a dair tüm detaylar fanatik.com.tr'de.

Sylas Rün Rehberi Ve S11 Yeni Rünler: Pro Mid Sylas İtemları (Build) Ve Counter Şampiyonlar (Pickler)

League of Legends evrenine 2019 yılında giriş yapan Sylas şampiyonunun en çok dikkat çeken özelliği ultisi olmuştu. 15 yıllık tutsaklık hayatından sonra, intikam için vadiye inen Sylas şampiyonun S11 yeni sezonda yapılan değişikliklerini, rün ve yetenek dizilimlerini derledik.

Haberin Devamı

İsyanın Zinciri Sylas

Demacia'nın mahalle kenarında büyüyen Sylas, aslında bu görkemli şehrin karanlık yüzünün bir yansıması ve bir gerçeğiydi. Daha çocuk yaşlarda gizli büyü gücünü fark etmiş, bunu ortaya çıkardığında ise pek çok sihir avcının dikkatini çekmişti. Fakat Sylas güçlerini onlara karşı kullanmaya başladığında esir edildi.

Zekası sayesinde atıldığı zindandan kaçan Sylas, artık onlara karşı bir devrimin liderliğini yapıyor. Bir zamanlar kendi elleri ile hizmet ettiği kimseleri yine o ellerle avlıyor. Sylas'ın yolundan Sylas şampiyonunun bir amacı var, devrimin ardından bu prangalar herkesi özgürlüğüne kavuşturacak ve bir daha asla zincir vurulamayacak.

İsyanın Zinciri Sylas Oynanış Biçimi

Haberin Devamı

Sylas, rakiplerinin peşini kolay bırakmayacak bir şampiyondur. Geçen sene şampiyonu tanıtmak için yayınlanan videoda ise en dikkat çeken kısım rakiplerinin ultilerini çaldığı sahneydi. Sylas şampiyonunun pasif skili Petrisit Patlaması, şampiyonun yaptığı ilk normal saldırı esnasında yanında yer alan rakiplere zincirleriyle ek hasar verir.

Klavyeden Q ile aktif hale gelen yetenek Kırbaç Zincir, şampiyon iki zincirini de kullanarak hem rakiplerine hasar verir hem de onları yavaşlatmaktadır. İki zincir birbirine çarptığında kısa süreli bir parlama gerçekleşir. O sırada da rakiplerin daha fazla yavaşlamasına neden olur.

Klavyeden W ile aktif hale gelen yetenek Kral Katili, skilin adı size tanıdık gelmiştir. Game of Thrones Jaime Lannister karakterinin lakabıydı. Sanırım bir esinlenme söz konusu oldu. Bu yetenekte ise şampiyon rakibe atılır ve hasar verir. Bu hasarın sonunda kendini de iyileştirir. Rakibin canı ne kadar az ise şampiyonun hasar miktarı da o kadar artar.

Klavyeden E ile aktif hale gelen yetenek Firar ya da diğer adı ile Kaçır, şampiyon önce öne doğru atılır, daha sonra kalkan kazanır. Rakibini zincirleri ile sersemlettikten sonra kendini rakibine doğru çeker. Aynı zamanda rakibine hasar vermektedir.

Son olarak klavyeden R ile aktif hale gelen yetenek Gasp, Sylas şampiyonunun hemen hemen her yeteneği oldukça etkili fakat bu yetenek diğerlerinden biraz daha farklı. Belli ki baya can yakıyor. Şampiyon bir rakibinin ultisini gasp ederek kendi kullanabiliyor. Yani tanıtım videosunda gösterilen doğruydu. Fakat daha önce gasp ettiği ultileri belli bir süre daha alamıyor.

Haberin Devamı

İsyanın Zinciri Sylas S11 Rün Dizilimi

S11 yeni sezonda Sylas şampiyonunun yeni rün dizilimi;

İsabet

Ayağı Çabuk

Pratik Zekâ

Efsane: Sıvışma

Son Direniş

İlham

Peksimet Teslimatı

Kozmik Sezgi ve ayrıca;

+10 Değişken Kuvvet

+10 Değişken Kuvvet

+6 Büyü Direnci

İsyanın Zinciri Sylas S11 Yetenek Skilleri

S11 yeni sezonda Sylas şampiyonunun yeni yetenek skilleri dağılımı;

Kırbaç Zincir: 1- 4- 5- 7- 9

Kral Katili: 3- 8- 10- 12- 13

Firar - Kaçış: 2- 14- 15- 17- 18

Gasp: 6- 11- 16

İsyanın Zinciri Sylas S11 Counter Pickler

S11 yeni sezonda isyancı Sylas şampiyonunun, karşısında daha güçlü olan şampiyonlar;

Ahri

Vladimir

Kassadin

Pantheon

İsyanın Zinciri Sylas S11 Full Build S11 Eşya Dizilimi

Sıçra: imleç doğrultusunda kısa mesafe kat etmesi sağlanır.

Haberin Devamı

Tutuştur: Rakibi tutuşturarak 5 saniye boyunca 80 ile 505 gerçek hasar verir. Rakip şampiyonun açığa çıkmasını sağlar.

Hepbuz

Zhonya'nın Kumsaati

Liandry'nin Istırabı

Morellonomikon

Rabadon'un Şapkası

Sihirbaz Pabuçları

İsyanın Zinciri Sylas Kostümleri

Şampiyonlar arasına katıldığı 2019 sezonundan bu yana isyankar Sylas şampiyonunun sahip olduğu tüm kostümler;

Klasik Kostüm

Ay İfriti Kostümü

YORUM YAZ