MENÜ

Survivor'da kim elendi, kim gitti? | Survivor 2021 ilk elenen isim 12 Ocak | Survivor 2021 SMS sıralaması

Survivor 2021'de ilk elenen ismi Acun Ilıcalı açıkladı. Ünlüler ile Gönüllüler arasında nefes kesen mücadeleler sonrası bu haftanın eleme adayları Sena, Dora ve Reşat oldu. Survivor 2021'de ilk hafta elenen isim yapılan oylama sonrası belli oldu ve bir yarışmacının hayalleri ilk haftadan sona erdi. Öte yandan ödül oyunu sonrası toplanan ada konseyinde SMS sıralamalarını duyuran Acun Ilıcalı 1. haftanın SMS birincisinin Poyraz olduğunu duyurdu. Survivor Türkiye 2021'e kim veda etti? Survivor'da kim elendi, kim gitti? sorularının yanıtları ve tüm Survivor 2021 ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Survivor'da kim elendi, kim gitti? | Survivor 2021 ilk elenen isim 12 Ocak | Survivor 2021 SMS sıralaması

Survivor 2021 Ünlüler - Gönüllüler tüm hızıyla TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Survivor'da Gönüllüler takımı iki dokunulmazlık oyununu kaybetti ve gerçekleşen konseylerde eleme adayı olarak Dora ve Sena'nın adı söylendi. Gönüllüler takımında en çok SMS oyunu alan Poyraz ise eleme adayı olarak Reşat'ın adını söyledi. Gerçekleşen eleme oylaması sonrası adaya veda eden isim duygusal anlar yaşadı.

Haberin Devamı

Survivor'da kim elendi, kim gitti?

Survivor kim elendi, kim gitti? sorusunun yanıtı yarışma programının sıkı takipçileri tarafından merak ediliyor. Survivor'ın son bölümünde Gönüllüler takımında oylamada birinci gelen Poyraz eleme adayı olarak Reşat'ı seçti. SMS oylarına göre eleme adayları arasında en az oyu alan Sena oldu, yarışmadaki hayallerine veda etti. Sena'nın elenmesiyle birlikte arkadaşları gözyaşlarını tutamadı.

Survivorda kim elendi, kim gitti | Survivor 2021 ilk elenen isim 12 Ocak | Survivor 2021 SMS sıralaması

Survivor 2021 SMS sıralaması

Gönüllüler takımında yapılan oylama sonrasında eleme adayı Sena olarak belirlenmişti. Ünlüler takımının 10'a 8'lik skorla kazandığı mücadele sonrası ada konseyi toplandı. Eleme adayı Gönüllüler Takımı'ndan çıktı. Oylama sonucunda Dora 2. eleme adayı oldu. Konseyde en çok oyu alan Poyraz oldu ve bir isim söyledi. Söylediği isim ise Reşat'tı. Böylece eleme Sena, Dora ve Reşat arasında gerçekleşti.

Haberin Devamı

Survivorda kim elendi, kim gitti | Survivor 2021 ilk elenen isim 12 Ocak | Survivor 2021 SMS sıralaması

Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı?

Survivor'ın 12 Ocak tarihli ekranlara gelen bölümünde yarışmacılar ilk etapta parkurda meyve tabağı ödül oyunu için karşılaştı. Ödül oyunu öncesinde avantajını kazanan takım Gönüllüler oldu. Zorlu engellerden oluşan parkurun sonunda Survivor'da yarışma bayrak yarışına gitti. Karşılıklı alınan sayılar sonrası bayrak yarışında ödülü alan takım 10-9 yapan Ünlüler takımı oldu. Böylece ünlüler hem meyve tabağı hem de hamak alma ödülünü kazandı.

Survivor Sena Özdemir kimdir? Sena Özdemir kaç yaşında, nereli?

Survivor Sena Özdemir, 2021 Survivor yarışmacıları arasında yer almaktadır. 2001 yılında İzmir'de doğan Sena Özdemir, 19 yaşındadır. Survivor Sena Özdemir’in babası Balıkesirli, annesi ise Bulgaristan göçmenidir. Sena Özdemir, doğma büyüme İzmirli olarak tüm eğitim hayatı da İzmir’de geçti. 10 yaşından beri atletizmle uğraşan Survivor Sena Özdemir, Atatürk Spor Lisesinde okudu.

Survivorda kim elendi, kim gitti | Survivor 2021 ilk elenen isim 12 Ocak | Survivor 2021 SMS sıralaması

Şu anda da İzmir büyükşehir belediyesi spor kulübünün lisanslı sporcusu olan Sena Özdemir, Ege Üniversitesi’nde beden eğitimi öğretmenliği 2. sınıf öğrencisidir. Survivor 2021 Gönüllüler takımı yarışmacısı olan Sena Özdemir, genç yaşına birçok başarı sığdırmayı başarmış. On yaşında başladığı atletizm sporunda Türkiye ve Dünya şampiyonlarında birçok başarısı ve madalyası mevcut. 100 ve 200 metrede çeşitli Türkiye dereceleri olan Sena Özdemir’in liseler arası dünya şampiyonası bayrak yarışında dünya üçüncülüğü bulunuyor.

YORUM YAZ